Basiliekstraat 2 - 4
4901 EM OOSTERHOUT

€ 2.000 p.m.

Kenmerken

Bestemming
Winkelruimte
Ligging
winkelgebied stadscentrum, in woonwijk
Huurprijs
€ 2.000 per maand
Bouwjaar
1874
Units
272

Omschrijving

Het fraaie, karakteristieke gemeentelijk monument in het historisch centrum van Oosterhout gelegen met commerciële ruimte op de begane grond met ondergrond en verdere aanhorigheden. Ook is er de optionele mogelijkheid om het separaat toegankelijke herenhuis er bij te huren.

Bernard de Hoog begon in 1874 een banketbakkerij met “een fijne winckel met delicate lekkernyen” op de markt in Oosterhout. De voormalige, deels onderkelderde margarinefabriek werd gebouwd in 1874 met een L-vormige plattegrond. In 1996 is het pand geplaatst op de monumentenlijst.Bestemmingsplan:

De voor Centrum aangewezen locatie is op de begane grond bestemd voor onder meer: detailhandel, dienstverlening, horeca 1, horeca 2 en horeca 3, maatschappelijke voorzieningen en op de verdiepingen voor wonen met al dan niet een aan huis verbonden beroep/bedrijf/praktijk.Parkeren

Parkeren is op loopafstand mogelijk middels een parkeervergunning vanaf euro 38,- per maand.Omschrijving:

De commerciële ruimte op de begane grond is in een L vorm en opgedeeld in een tweetal ruimtes welke in verbinding staan met elkaar.
Op de hoek zit een fraaie gemoderniseerde lunchroom in een industriële look. Deze huurder heeft een doorlopende huurovereenkomst.
De vorige gebruiker bezat een zeer luxe interieurzaak, genaamd "Wonen achter de kerk" die in verband met de pensioengerechtigde leeftijd van andere dingen gaat genieten.


Opleveringsniveau:

De ruimte wordt opgeleverd met onder meer de navolgende zaken:
- afgewerkte vloer, wanden en plafond;
- alarminstallatie
- pantry
- toilet
- cv-installatie


HUURPRIJS commerciële ruimte:
De huurprijs is € 2.000,- per maand exclusief BTW.Aanvaarding:

in overleg

Naast de commerciële ruimte, wordt er ook het separaat toegankelijke herenhuis aangeboden.
Het fraaie, karakteristieke gemeentelijk monument in het historisch centrum van Oosterhout met ondergrond en verdere aanhorigheden.
Plaatselijk bekend als: Basiliekstraat 2-4, 4901 EM te Oosterhout NB.


Omschrijving

Middels een separate entree met bordestrap is de woning toegankelijk.
Met een trapopgang naar de verdiepingen en vanuit de luxe woonkeuken tevens toegang tot (de afsluitbare commerciële ruimte en) de kelder.

De keuken voorziet in alle luxe apparatuur zoals een oven, 5 pits gas-kookplaat, Amerikaanse RVS koelvriescombinatie, geïntegreerde koffiemachine, stoomoven, pannenlades, vaatwasser, een kookeiland met een marmeren blad en een RVS afzuigkap.

De woonkamer op de 1e verdieping biedt toegang tot het zonneterras, toilet, cv ruimte, speelkamer, pantry, garderobe en het kantoor.Huurprijs

De huurprijs is € 1.750,-- per maand.Aanvaarding

in overleg.Verhuurcondities

Wij bieden de commerciële ruimte aan op basis van onder meer de volgende condities:
- vanaf 2 huurjaren;
- jaarlijkse indexering;
- betaling per maand vooruit;
- zekerheidstelling van 3 maanden huur, vermeerderd met BTW en servicekosten.Omzetbelasting

Alle in deze brochure vermelde bedragen zijn, tenzij uitdrukkelijk vermeld, exclusief omzetbelasting (BTW). Voorts is er in deze brochure uitgegaan dat de prestaties van de huurder voor meer dan 90% in de met BTW-belaste sfeer plaatsvinden.


Marco van Vugt
Registermakelaar-taxateur

0651227504
mvanvugt@storimansenpartners.nl

   

Plaats


Vraag een bezichtiging aan of vraag een brochure op

Heeft u interesse in Basiliekstraat 2 - 4? Vraag dan een brochure aan, zodat u alle uitgebreide informatie rustig kunt nalezen.

Wilt u een bezichtiging aanvragen? Geef dan een dag en dagdeel van uw voorkeur op. We zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen om een bezichtiging in te plannen.