Ceresstraat 13
4811 CA BREDA

p.o.a. / € 1 p.m.

Kenmerken

Bestemming
Kantoorruimte
Huurprijs
prijs op aanvraag / € 1 per maand
Bouwjaar
TOT1906
Units
14

Omschrijving

Offices For You is een innovatief en fullservice kantoorconcept en heeft als missie “ Making your office feel like home”. OFY biedt u een stijlvolle werkomgeving met alles wat u wenst en wanneer u dat wenst. Wanneer u kiest voor OFY nemen wij uw zorg uit handen. Kantoor houden op de manier die u prettig vindt; virtueel, tijdelijk of een vast kantoor. Zo kunt u zich focussen op wat er toe doet: uw onderneming.

Offices For You Breda is gevestigd in het voormalig hoofdkantoor van Oranjeboom “ De Drie Hoefijzers”. Het prachtig gerestaureerde kantoorgebouw ligt aan het begin van de Ceresstraat, op loopafstand van het Centraal Station (6 min.) en de binnenstad van Breda (circa 1 km). Ook de uitvalswegen van en naar Breda liggen op enkele minuten rijden. Authentieke, klassieke kantoor- en vergaderruimten maken dit kantoorgebouw tot een unieke werkplek!

Offices For You, een kantooroplossing op maat: Na het afnemen van het OFY Membership stelt u zelf uw kantooroplossing samen waarbij alle denkbare combinaties mogelijk zijn. Van een office, flexkantoor, postadres, telefoonbeantwoording, vergaderen etc. OFY biedt u een enorme keuzemogelijkheid, u kunt zo zelf kiezen wat het beste bij uw bedrijf past.


Oppervlakte

De totaal verhuurbare vloeroppervlakte van het gebouw bedraagt circa 2.000 m², bestaande uit 40 kantoorruimten, 140 werkplekken, 5 vergaderruimtes en 300 m² aan Social Spaces zoals flexwerkplekken en ontvangstruimtes. Er zijn momenteel kantoren van verschillende grootte beschikbaar, informeer naar de mogelijkheden!


Beschikbare kantoorruimtes

Kantoor 1 : ca. 34 m²
Kantoor 2 : ca. 43 m²
Kantoor 3 : ca. 23 m²
Kantoor 4 : ca. 21 m²
Kantoor 5 : ca. 21 m²


Voorzieningen

In hoogte verstelbare bureautafels
Luxe bureaustoel met verchroomd onderstel
Roldeurkast 135 cm hoog
Zonwering
Airconditioning

Wifi

Glasvezel internet
Schoonmaak van de kantoorruimtes
24/7 toegang
OFY Business Club Membership
Toegang Social Space van alle OFY locaties
Toegang OFY Intranet, Netwerk en Events
Bezoekadres op alle OFY locaties
Maison Blanche Dael Koffie&Thee
OFY Office Management
Receptieservice geopend van 08.00 uur tot 17.30 uur


Bijzonderheden

Met het Offices For You lidmaatschap kunt u zelf kiezen van welke offices en services u gebruik wilt maken.


Parkeren

Het totaal aantal parkeerplaatsen bij het kantoorgebouw bedraagt 40, de parkeerplaatsen zijn flexibel af te nemen per dag en per maand. De kosten bedragen € 119,-- per maand en € 10,-- per dag.


Huurprijs

U huurt al een flexplek bij Offices For You voor maar vanaf € 150,-- per maand. U heeft daarmee toegang tot onze algemene flexwerkplekken en kunt naar wens extra diverse services en diensten afnemen. Wilt u liever een eigen vaste kantoorruimte? In dat geval zijn de prijzen afhankelijk van de bezetting, het soort kantoor, de duur van het contract en het aantal werkplekken. U heeft al een vast kantoor met 2 werkplekken vanaf € 450,-- per persoon per maand. Servicekosten zijn bij de huurprijs inbegrepen.


Betaling

Per maand vooruit te voldoen per automatische incasso.


Indexering

Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI-alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).


Huurtermijn

Minimaal 12 maanden.


Opzegtermijn

3 Maanden.


Waarborgsom

Ter grootte van een kwartaalsverplichting inclusief servicekosten en BTW.


Aanvaarding

In overleg.


Omzetbelasting

Alle in deze brochure vermelde bedragen zijn, tenzij uitdrukkelijk vermeld, exclusief omzetbelasting (BTW). Voorts is er in deze brochure uitgegaan dat de prestaties van de huurder voor meer dan 90% in de met BTW-belaste sfeer plaatsvinden.


Plaats


Vraag een bezichtiging aan of vraag een brochure op

Heeft u interesse in Ceresstraat 13? Vraag dan een brochure aan, zodat u alle uitgebreide informatie rustig kunt nalezen.

Wilt u een bezichtiging aanvragen? Geef dan een dag en dagdeel van uw voorkeur op. We zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen om een bezichtiging in te plannen.