Houtmarkt 21 - 21A
4811 JC BREDA

€ 795.000 k.k.

Kenmerken

Bestemming
Belegging
Ligging
winkelgebied stadscentrum
Oppervlakte
66 m2
Bouwjaar
1898
Units
44

Omschrijving

OBJECT
Dit fraai gelegen geheel verhuurde beleggingsobject ligt midden in het sfeervolle centrum van Breda en is circa 2 jaar geleden gerenoveerd. Het betreft een commerciële ruimte met bovenwoning welke verhuurd is aan een vijftal studenten. De bovenwoning is bereikbaar middels twee ingangen, via de commerciële ruimte en via de poort naast Houtmarkt 9. De bovenwoning is voorzien van 2 badkamers, keuken en 5 kamers/ruimtes en een tussenmeter t.b.v. gas en elektra.
Aan de overkant van de straat is de Houtmarkt passage afgelopen jaren succesvol herontwikkeld, waardoor het geheel vernieuwd en gemoderniseerd is. Hier zijn winkels gevestigd, zoals onder andere Rituals, Super Dry, Brandfield, Folc studio en Dstrezzed. Binnenkort wordt gestart met de herontwikkeling van Post Breda, het voormalige KPN gebouw aan de Oude Vest, waardoor het hele gebied een verdere opwaardering zal ondergaan.


Bereikbaarheid

Door de ligging midden in het centrum van Breda is het pand te voet zeer goed bereikbaar. Per auto kunt u vlakbij het pand komen en parkeren, de dichtstbijzijnde parkeerplaatsen zijn de Mols parking, Parking Oude Vest en Parking Houtmarkt. Met het openbaar vervoer is het object zeer goed bereikbaar. In de nabijheid liggen er verschillende bushaltes en het NS-station is op 10 minuten loopafstand gelegen.


Oppervlakte

Het object heeft een oppervlakte van circa 129 m². Verdeeld in de volgende ruimtes:
- commerciële ruimte op de begane grond: ca. 44 m²;
- Achterentree/gang: 7 m²;
- Eerste verdieping: ca 47 m²;
- Tweede verdieping: ca. 31 m²;
- Dakterras: ca. 15 m².


Bestemming

Conform het bestemmingsplan “Binnenstad” is de begane grond bestemd voor “centrum-1”, en o.a. geschikt voor detailhandel, dienstverlening en horeca 1. De verdiepingen zijn bestemd ten behoeve van wonen. Voor het volledige bestemmingsplan verwijzen wij u naar www.ruimtelijkeplannen.nl of neem contact met ons op.


Koopprijs

€ 795.000,- kosten koper


Waarborgsom

10% van de koopsom.


Aanvaarding

In overleg, op korte termijn mogelijk.


Energielabels

Houtmarkt 21 beschikt over een energielabel A welke geldig is tot en met 12 juli 2029
Houtmarkt 21a beschikt over een energielabel D welke geldig is tot en met 12 juli 2029


Huurgegevens

De huurgegevens zijn op verzoek op te vragen via ons kantoor. U kunt hiervoor contact opnemen met ons op nummer 076-5226080 of stuur ons een e-mail.


Plaats


Vraag een bezichtiging aan of vraag een brochure op

Heeft u interesse in Houtmarkt 21 - 21A? Vraag dan een brochure aan, zodat u alle uitgebreide informatie rustig kunt nalezen.

Wilt u een bezichtiging aanvragen? Geef dan een dag en dagdeel van uw voorkeur op. We zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen om een bezichtiging in te plannen.