Fonkel Breda | Moderne duurzame appartementen
4812 XN Breda

Kenmerken

start verkoop
01-05-2023
aantal bouwnummers
143 beschikbaar

Omschrijving

FONKEL BREDA
Fonkel Breda is een herontwikkelingsproject van het voormalige schoolgebouw De RooiPannen aan de Tuinzigtlaan. De brede mix van huur- en koopappartementen is gericht op een breed scala aan doelgroepen en er is rekening gehouden met diverse prijsklassen. De woningen krijgen een modern en duurzaam karakter. De uitstraling van het appartementencomplex heeft veel aandacht gekregen, het past goed tussen de bestaande gebouwen van Easy Street, het schoolgebouw van Curio Prinsentuin Van Cooth en het nieuwe appartementencomplex Haag 5. Het gebouw krijgt een speels uiterlijk met verschillende hoogtes.


De warmte van thuiskomen

De appartementen worden in herkenbare gebouwdelen van 4 tot 9 bouwlagen hoog gerealiseerd en parkeren vindt onder het gebouw plaats. Uiteraard is er ook aandacht voor voldoende ruimte voor het stallen van je fiets! Want vanuit Fonkel Breda ben je met de fiets in een paar minuutjes in de binnenstad, bij het station of in de natuur. Met de auto zit je zo op de A16 en bereik je Rotterdam en Antwerpen in iets minder dan drie kwartier. Vrijwel naast het pand tref je de HOV bushalte met lijnen naar het centrum maar ook naar omliggende kernen zoals Prinsenbeek en Etten-Leur.


Informatie over fonkel breda

Ten aanzien van het wonen kun je in Fonkel Breda altijd een appartement vinden wat bij je past. Van huren in diverse prijsklassen tot prachtige koopappartementen in diverse oppervlakten, voor elk wat wils. De ruimte rondom het gebouw wordt geheel groen en voorzien van plaatsen waar water opgevangen wordt en waar gespeeld en gerecreëerd kan worden. Tussen de gebouwdelen in, op het dek van de parkeergarage wordt een semi-openbare binnentuin ingericht waar het voor de bewoners heerlijk toeven zal zijn. Uiteraard zal ook hier de nodige aandacht besteed worden aan de groene inrichting.

Schrijf je nu alvast in via de projectwebsite en blijf op de hoogte van de voortgang van dit project.

meer info: www.fonkel-breda.nl

Bart Kimenai
Registermakelaar

0620426067
bkimenai@storimansenpartners.nl

   

Plaats


Vraag een bezichtiging aan of vraag een brochure op

Heeft u interesse in Fonkel Breda | Moderne duurzame appartementen? Vraag dan een brochure aan, zodat u alle uitgebreide informatie rustig kunt nalezen.

Wilt u een bezichtiging aanvragen? Geef dan een dag en dagdeel van uw voorkeur op. We zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen om een bezichtiging in te plannen.