Het Juvenaat | 16 transformatie appartementen
4874 NA Etten-Leur

Kenmerken

start verkoop
12-12-2020
aantal bouwnummers
16 beschikbaar

Omschrijving

HET JUVENAAT | EIGENTIJDS WONEN IN EEN HISTORISCHE EN GROENE OMGEVING | IN VERKOOP


Verkoop gestart

De verkoop van dit prachtige project is gestart. U kunt zich inschrijven via de website van Het Juvenaat te Etten-Leur.


Informatie

Op deze website vindt u ook alle informatie waaronder de verkoopbrochure en de prijslijst. Via de interactieve kaart kunt u van alle appartementen en woningen per bouwnummer alle kenmerken zien en gegevens downloaden.16 transformatie appartementen in edward poppekamer in voormalig internaat

Monumentale charme met hedendaagse woonkwaliteit!


Gebouw 2

In het karakteristieke hoofdgebouw van het voormalige Edward Poppe Internaat worden 14 appartementen van diverse afmetingen gerealiseerd.


Gebouw 4 en 6

Op de 1e verdieping van de gebouwen 4 en 6, naast De Kapel, worden 2 appartementen gerealiseerd in de zijvleugels.

Alle appartementen kenmerken zich door royale buitenruimtes in de vorm van terrassen of balkons. De oriëntatie op de prachtige hoven geven alle appartementen een monumentale charme met hedendaagse woonkwaliteit.Het plan

Het Juvenaat bestaat uit 120 appartementen in diverse woningtypes en woonoppervlakten. Het voormalige internaatgebouw Edward Poppe wordt getransformeerd tot 16 appartementen met een terras of balkon en 16 woningen met tuin. Ook zijn er straks 2 bijzondere loft appartementen beschikbaar. Een droom voor de echte klusser! Deze appartementen worden casco opgeleverd en moeten dus door de toekomstige bewoners worden afgebouwd. Daarnaast worden in de Edward Poppekamer nog twee gebouwen van ieder 11 nieuwbouw (huur)appartementen gerealiseerd. Op de Zonnestadkamer komen twee gebouwen met ieder 32 nieuwbouw appartementen bovenop een halfverdiepte parkeergarage. De appartementen variëren in grootte tussen de 62 en 101 m2 woonoppervlak.

De groene omgeving zorgt voor een prettig en duurzaam leefklimaat. Zowel de nieuwbouw als de transformatie van de bestaande gebouwen worden gasloos uitgevoerd. De bestaande bomenstructuur blijft grotendeels gehandhaafd, de auto is te gast en het gebied nodigt uit om te wandelen en fietsen.

Op loopafstand bevindt zich het NS-station en de Markt met het winkelhart van Etten-Leur. Een centrale locatie waar het straks voortreffelijk wonen is!


Locatie

Het plangebied Spoorzone Juvenaat ligt aan de Noordzijde van het station van Etten-Leur, op loopafstand van het centrum en overige voorzieningen.

Het terrein kenmerkt zich door een prachtige parkachtige setting met veel hoogwaardig groen: het voormalig kloosterterrein wordt omzoomd door een bidgang. De groene structuur van het Juvenaat-terrein bepaalt de samenhang tussen de omliggende gebieden.

In het hart van het gebied ligt het voormalige Juvenaat, een ensemble van gebouwen met een duidelijke, formele structuur. Tezamen met de groenstructuur geeft dit ensemble een identiteit en een ziel aan het terrein.

meer info: www.hetjuvenaat.nl

Bart Kimenai
Registermakelaar

0620426067
[email protected]

   

Plaats


Vraag een bezichtiging aan of vraag een brochure op

Heeft u interesse in Het Juvenaat | 16 transformatie appartementen? Vraag dan een brochure aan, zodat u alle uitgebreide informatie rustig kunt nalezen.

Wilt u een bezichtiging aanvragen? Geef dan een dag en dagdeel van uw voorkeur op. We zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen om een bezichtiging in te plannen.