Het Juvenaat (120 appartementen en woningen)
4874 NA Etten-Leur

Kenmerken

start verkoop
08-10-2020
aantal bouwnummers
120 beschikbaar

Omschrijving

EIGENTIJDS WONEN IN EEN HISTORISCHE EN GROENE OMGEVINGHet plan

Het Juvenaat bestaat uit 120 appartementen in diverse woningtypes en woonoppervlakten.

Het voormalige internaatgebouw Edward Poppe wordt getransformeerd tot 18 appartementen met een terras of balkon en 16 tweelaagse appartementen met een stadstuin.
Daarnaast worden in de Edward Poppekamer nog twee gebouwen van ieder 11 nieuwbouw middeldure huurappartementen gerealiseerd.

Op de Zonnestadkamer komen twee gebouwen met ieder 32 nieuwbouw appartementen bovenop een halfverdiepte parkeergarage. De appartementen variëren in grootte tussen de 62 en 101 m2 woonoppervlak.

De groene omgeving zorgt voor een prettig en duurzaam leefklimaat. Zowel de nieuwbouw als de transformatie van de bestaande gebouwen worden gasloos uitgevoerd. De bestaande bomenstructuur blijft grotendeels gehandhaafd, de auto is te gast en het gebied nodigt uit om te wandelen en fietsen.

Op loopafstand bevindt zich het NS-station en de Markt met het winkelhart van Etten-Leur. Een centrale locatie waar het straks voortreffelijk wonen is!

Schrijf nu in via de projectwebsite en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen!De planning

Momenteel is Het Juvenaat in ontwikkeling. De woningen en appartementen worden ontworpen en technisch uitgewerkt.
Er is dus op dit moment nog géén definitieve informatie beschikbaar over woningtypen.
De eerste voorlopige woningplattegronden van de 64 koopappartementen in de Zonnestadkamer en de 34 transformatie koopappartementen kunt u raadplegen op de projectwebsite.

De voorinschrijving is gestart op donderdag 8 oktober en loopt tot en zondag 25 oktober 23:59 uur. De genoemde prijzen zijn de bandbreedten per bouwnummer, de definitieve verkoopprijzen moeten nog worden bepaald.
De start verkoop zal naar verwachting begin november 2020 plaatsvinden.

Er is nog geen belegger/verhuurder bekend voor de appartementen die bestemd zijn voor de middeldure verhuur.

Er is nog géén verkoopbrochure en geen informatie over definitieve verkoopprijzen.Locatie

Het plangebied Spoorzone Juvenaat ligt aan de Noordzijde van het station van Etten-Leur, op loopafstand van het centrum en overige voorzieningen.

Het terrein kenmerkt zich door een prachtige parkachtige setting met veel hoogwaardig groen: het voormalig kloosterterrein wordt omzoomd door een bidgang. De groene structuur van het Juvenaat-terrein bepaalt de samenhang tussen de omliggende gebieden.

In het hart van het gebied ligt het voormalige Juvenaat, een ensemble van gebouwen met een duidelijke, formele structuur. Tezamen met de groenstructuur geeft dit ensemble een identiteit en een ziel aan het terrein.Inschrijven

Schrijf U nu in via de projectwebsite en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen!

meer info: www.hetjuvenaat.nl

Bart Kimenai
Registermakelaar-taxateur

0620426067
[email protected]

   

Plaats


Vraag een bezichtiging aan of vraag een brochure op

Heeft u interesse in Het Juvenaat (120 appartementen en woningen)? Vraag dan een brochure aan, zodat u alle uitgebreide informatie rustig kunt nalezen.

Wilt u een bezichtiging aanvragen? Geef dan een dag en dagdeel van uw voorkeur op. We zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen om een bezichtiging in te plannen.