Het Juvenaat | 2 loft appartementen
4874 NA Etten-Leur

Kenmerken

start verkoop
12-12-2020
aantal bouwnummers
2 beschikbaar

Omschrijving

HET JUVENAAT | EIGENTIJDS WONEN IN EEN HISTORISCHE EN GROENE OMGEVING | LOFT-APPARTEMENTEN NOG NIET IN VERKOOP

De unieke LOFT-appartementen zijn nog niet in verkoop. Wel kunnen geïnteresseerden zich inschrijven als belangstellende voor de LOFT-appartementen.

Schrijf in en blijf op de hoogte van de verkoop! U kunt zich inschrijven via de website van Het Juvenaat te Etten-Leur.


Informatie

Op deze website vindt u ook alle informatie waaronder de verkoopbrochure en de prijslijst. De prijzen van de LOFT-appartementen zijn nog niet bekend. Via de interactieve kaart kunt u van alle appartementen en woningen per bouwnummer alle kenmerken zien en gegevens downloaden.2 casco loft appartementen in edward poppekamer

Monumentale charme met hedendaagse woonkwaliteit!


Gebouw 5

In de voormalige kapel van het internaat kunnen 2 fantastische appartementen worden gerealiseerd door handige klussers! De appartementen worden casco opgeleverd, NBU pakt de buitenkant aan, het dak, de buitenwanden met de nieuwe raamopeningen en voorziet in een opgang vanaf de begane grond naar de 1e verdieping en de hoofdaansluitingen van nuts. Daarna is het aan de koper om de indeling zelf te bepalen en te realiseren, met de mogelijkheid tot een vide in de kap. Isoleren, leidingwerk, keuken, badkamer, tussenwanden… de handige klusser kan hier een top appartement van maken!Het plan

Het Juvenaat bestaat uit 120 appartementen in diverse woningtypes en woonoppervlakten.

Het voormalige internaatgebouw Edward Poppe wordt getransformeerd tot 18 appartementen met een terras of balkon en 16 tweelaagse appartementen met een stadstuin.
Daarnaast worden in de Edward Poppekamer nog twee gebouwen van ieder 11 nieuwbouw middeldure huurappartementen gerealiseerd.

Op de Zonnestadkamer komen twee gebouwen met ieder 32 nieuwbouw appartementen bovenop een halfverdiepte parkeergarage. De appartementen variëren in grootte tussen de 62 en 101 m2 woonoppervlak.

De groene omgeving zorgt voor een prettig en duurzaam leefklimaat. Zowel de nieuwbouw als de transformatie van de bestaande gebouwen worden gasloos uitgevoerd. De bestaande bomenstructuur blijft grotendeels gehandhaafd, de auto is te gast en het gebied nodigt uit om te wandelen en fietsen.

Op loopafstand bevindt zich het NS-station en de Markt met het winkelhart van Etten-Leur. Een centrale locatie waar het straks voortreffelijk wonen is!

Schrijf nu in via de projectwebsite en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen!Locatie

Het plangebied Spoorzone Juvenaat ligt aan de Noordzijde van het station van Etten-Leur, op loopafstand van het centrum en overige voorzieningen.

Het terrein kenmerkt zich door een prachtige parkachtige setting met veel hoogwaardig groen: het voormalig kloosterterrein wordt omzoomd door een bidgang. De groene structuur van het Juvenaat-terrein bepaalt de samenhang tussen de omliggende gebieden.

In het hart van het gebied ligt het voormalige Juvenaat, een ensemble van gebouwen met een duidelijke, formele structuur. Tezamen met de groenstructuur geeft dit ensemble een identiteit en een ziel aan het terrein.

meer info: www.hetjuvenaat.nl

Bart Kimenai
Registermakelaar

0620426067
[email protected]

   

Plaats


Vraag een bezichtiging aan of vraag een brochure op

Heeft u interesse in Het Juvenaat | 2 loft appartementen? Vraag dan een brochure aan, zodat u alle uitgebreide informatie rustig kunt nalezen.

Wilt u een bezichtiging aanvragen? Geef dan een dag en dagdeel van uw voorkeur op. We zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen om een bezichtiging in te plannen.