Het Juvenaat | 64 nieuwbouw appartementen
4874 NA Etten-Leur

Kenmerken

start verkoop
12-12-2020
aantal bouwnummers
64 beschikbaar

Omschrijving

ALLE APPARTEMENTEN ZIJN INMIDDELS VERKOCHT!


Informatie

Op deze website vindt u ook alle informatie waaronder de verkoopbrochure en de prijslijst. Via de interactieve kaart kunt u van alle appartementen en woningen per bouwnummer alle kenmerken zien en gegevens downloaden.64 nieuwbouw appartementen in zonnestadkamer

Monumentale charme met hedendaagse woonkwaliteit!


Gebouw 7 en 8

Twee prachtige nieuwe gebouwen bovenop een verdiepte parkeerkelder, grenzend aan een fantastisch fraai ingerichte daktuin. Die luxe hebben de twee gebouwen van ieder 32 appartementen in diverse afmetingen en met verschillende oriëntaties. Met op de begane grond een buitenruimte in de van een privé daktuin en op de verdieping een royaal balkon. Door de variëteit in groottes en plattegronden bieden deze appartementen voor ieder wat wils!Het plan

Het Juvenaat bestaat uit 120 appartementen in diverse woningtypes en woonoppervlakten.

Het voormalige internaatgebouw Edward Poppe wordt getransformeerd tot 18 appartementen met een terras of balkon en 16 tweelaagse appartementen met een stadstuin.
Daarnaast worden in de Edward Poppekamer nog twee gebouwen van ieder 11 nieuwbouw middeldure huurappartementen gerealiseerd.

Op de Zonnestadkamer komen twee gebouwen met ieder 32 nieuwbouw appartementen bovenop een halfverdiepte parkeergarage. De appartementen variëren in grootte tussen de 62 en 101 m2 woonoppervlak.

De groene omgeving zorgt voor een prettig en duurzaam leefklimaat. Zowel de nieuwbouw als de transformatie van de bestaande gebouwen worden gasloos uitgevoerd. De bestaande bomenstructuur blijft grotendeels gehandhaafd, de auto is te gast en het gebied nodigt uit om te wandelen en fietsen.

Op loopafstand bevindt zich het NS-station en de Markt met het winkelhart van Etten-Leur. Een centrale locatie waar het straks voortreffelijk wonen is!


Locatie

Het plangebied Spoorzone Juvenaat ligt aan de Noordzijde van het station van Etten-Leur, op loopafstand van het centrum en overige voorzieningen.

Het terrein kenmerkt zich door een prachtige parkachtige setting met veel hoogwaardig groen: het voormalig kloosterterrein wordt omzoomd door een bidgang. De groene structuur van het Juvenaat-terrein bepaalt de samenhang tussen de omliggende gebieden.

In het hart van het gebied ligt het voormalige Juvenaat, een ensemble van gebouwen met een duidelijke, formele structuur. Tezamen met de groenstructuur geeft dit ensemble een identiteit en een ziel aan het terrein.

meer info: www.hetjuvenaat.nl

Bart Kimenai
Registermakelaar

0620426067
bkimenai@storimansenpartners.nl

   

Plaats


Vraag een bezichtiging aan of vraag een brochure op

Heeft u interesse in Het Juvenaat | 64 nieuwbouw appartementen? Vraag dan een brochure aan, zodat u alle uitgebreide informatie rustig kunt nalezen.

Wilt u een bezichtiging aanvragen? Geef dan een dag en dagdeel van uw voorkeur op. We zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen om een bezichtiging in te plannen.