Nieuws

Start verkoop Wisselslag Breda

8 ruime hoek- en tussenwoningen

HEERLIJK WONEN IN WISSELSLAG, COMFORTABEL EN DUURZAAM

Op een locatie aan de Petegemstraat in Breda ontwikkelt Van Wanrooij 8 ruime rij- en hoekwoningen met 3 woonlagen. Een woonblok met 8 energiezuinige woningen midden in het groen en pal naast de weidse Vuchtpolder. Door hun ruimte en ligging zijn de woningen ideaal voor gezinnen. In Wisselslag woon je op een kwartier fietsen van het centrum en 10 minuten van de A16 en de A27. Vlakbij winkelcentrum De Vucht, een basisschool, sportvelden, een zwembad en het sfeervolle Teteringen.

START VERKOOP WOENSDAG 19 JUNI 2019 17.00 - 19.00 UUR

Je bent op woensdag 19 juni a.s. van 17.00 tot 19.00 uur van harte welkom op ons kantoor aan de Ginnekenweg 161 te Breda. De verkoopbrochure en prijslijst van het project zijn dan beschikbaar. Vanaf dat moment kun je je online inschrijven voor de woning(en) van jouw voorkeur via het online inschrijfformulier. Deze verschijnt vanaf start verkoop op de projectwebsite van Van Wanrooij (zie de link "bezoek projectwebsite" onderaan de Funda-pagina) en sluit op woensdag 26 juni om 23:59 uur.

De woningen in Wisselslag vormen architectonisch een speels geheel. er staan geen twee dezelfde woningen naast elkaar. Je eigen woning herken je straks dus in een oogopslag. Alle woningen hebben een tuin aan de achterzijde en twee ervan ook nog een terras op de bovenste verdieping. een heerlijke plek om ongestoord van mooie dagen te genieten.

Het woonblok gaat bestaan uit 4 hoek- en 4 rijwoningen in 4 woningtypen, stuk voor stuk ruim van opzet met drie woonlagen. Door de moderne architectuur heb je er maximaal plezier van elke vierkante meter. Met het oog op de toekomst worden alle woningen voorzien van een warmtepomp. Mede daardoor heeft elke woning in Wisselslag straks energielabel A.

Klik op de volgende link voor meer informatie over dit mooie nieuwbouwproject: https://www.vanwanrooij.nl/breda-wisselslag/