Academiesingel 7
4811 AA BREDA

€ 499.500 k.k.

Kenmerken

Soort object
Herenhuis
vraagprijs
€ 499.500 kosten koper
Woonoppervlak
168 m2
Perceeloppervlak
161 m2
Inhoud
629 m3
Kamers
7
Slaapkamers
6
Verwarming
Cv ketel
Schuur
Vrijstaand steen
Tuin
Achtertuin
Garage
Geen garage
Energielabel
E

Omschrijving

Herenhuis met berging en ca. 15 m diepe achtertuin gelegen tegen het stadscentrum aan de openbare weg met parkeergelegenheid. Vanuit de woning wordt fraai uitzicht geboden over de singel en het stadspark “Valkenberg”. Het historische stadscentrum van Breda met vele winkels en horecagelegenheden alsmede NS-station bevinden zich op loopafstand.


Indeling


Begane grond


Hal/entree

Entree in hal met meterkast (8 groepen en 2 aardlekschakelaars) en gang met werkkast en trapopgang naar de eerste verdieping waaronder een trapkast.


Toilet

Toilet met fonteintje.


Voorkamer

Kamer aan de voorzijde (ca. 3.55 x 7.00 m) met laminaatvloer.


Keuken

Keuken aan de achterzijde (ca. 2.70 x 5.65 m en ca. 2.10 x 3.55 m) met eenvoudig aanrechtblokje, kast met c.v.-ketel en deur naar de tuin.Eerste verdieping


Overloop

Overloop met trapopgang naar de tweede verdieping en toegang tot;


Kamer i

L-vormige kamer aan de voorzijde (ca. 3.55 x 4.55 m) en (ca. 2.15 x 3.35 m) met laminaatvloer en dubbele deuren naar klein balkon.


Kamer ii

Kamer aan de achterzijde (ca. 3.55 x 4.20 m) met dubbele deuren naar dakterras (ca. 2.60 x 5.70 m).


Badkamer

Eenvoudige badkamer aan de achterzijde (ca. 2.00 x 2.15 m en ca. 0.70 x 0,90 m) met douche, 2 wastafels en aansluiting wasapparatuur.


Tweede verdieping


Overloop

Overloop met toegang tot;


Kamer iii

Kamer aan de voorzijde (ca. 2.10 x 2.85 m) met muurkast.


Kamer iv

Kamer aan de voorzijde (ca. 3.50 x 5.10 m) met laminaatvloer.


Kamer v

Kamer aan de achterzijde (ca. 3.50 x 3.60 m) met laminaatvloer.


Kamer vi

Kamer aan de achterzijde (ca. 2.05 x 2.25 m) met wasbakje.Tuin

De ca. 15 m diepe achtertuin is gesitueerd op het noorden en is aangelegd met betegeling.
In de achtertuin bevindt zich een berging van ca. 6m2.Wat u verder nog moet weten;

•Asbest artikel:
In het object kunnen asbesthoudende stoffen aanwezig zijn. Dit is gebruikelijk bij woningen van dit type of van dit bouwjaar. Bij eventuele verwijdering dienen op grond van de milieuwetgeving speciale voorzorgmaatregelen getroffen worden. Koper verklaart hiermee bekend te zijn en vrijwaart verkoper voor eventuele aansprakelijkheid.
•Ouderdomsclausule:
Koper verklaart ermee bekend te zijn, dat de onroerende zaak meer dan 100 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij nieuwe woningen.
Tenzij de verkoper de kwaliteit hiervan gegarandeerd heeft, staat hij niet in voor de funderingen, de vloeren, de leidingen, voor de elektriciteit, water en gas, de riolering en de aanwezigheid van enig ongedierte c.q. schimmels (zoals bijvoorbeeld houtworm, boktor, zwam etc.). Bouwkundige kwaliteitsgebreken worden geacht niet belemmerend te werken op het in artikel 6.3 van de koopakte omschreven woongebruik.
•Niet zelfbewoningsclausule:
De eigenaar heeft de woning nooit zelf bewoond waarvoor een “niet zelfbewoningsclausule’ zal worden opgenomen in de koopovereenkomst


Robert Jan Lammen
Registermakelaar-taxateur

0653289703
rlammen@storimansenpartners.nl

   

Plaats


Vraag een bezichtiging aan of vraag een brochure op

Heeft u interesse in Academiesingel 7? Vraag dan een brochure aan, zodat u alle uitgebreide informatie rustig kunt nalezen.

Wilt u een bezichtiging aanvragen? Geef dan een dag en dagdeel van uw voorkeur op. We zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen om een bezichtiging in te plannen.