Bavelse Leij 8
4854 PS Bavel

binnenkort in de verkoop

Kenmerken

Woonoppervlak
278 m2
Perceeloppervlak
1118 m2
Inhoud
1191 m3
Bouwjaar
2005
Kamers
8
Slaapkamers
5

Omschrijving

Deze (onder architectuur gebouwde) sfeervolle en goed onderhouden villa in landhuisstijl is een warm en behaaglijk huis met volop ruimte en mogelijkheden om het voor iedereen een echt thuis te maken. De villa ligt aan een rustig hofje, met nog drie andere vrijstaande woningen, aan de rand van Bavel. Grenzend aan het natuurgebied de Bavelse Leij, tussen Breda Zuid en de woonwijk Nieuw Wolfslaar. De grote L-vormige woonkamer, de eetkamer en de ruime keuken zijn met elkaar verbonden en alle vertrekken zijn gericht op het omliggende groen. Dat vergoot een gevoel van welbevinden sterk en is een belangrijk pluspunt van dit huis. Deze zeer ruime woning heeft 4 slaapkamers, 2 badkamers, een werkkamer op de begane grond, een flinke kelder op stahoogte en een riante zolder. Het huis heeft een enorm praktische indeling. De fraaie (onder architectuur) aangelegde tuin biedt veel privacy.


Lennart van Oosterhout
Registermakelaar-taxateur

0622972199
[email protected]

   

Plaats


Vraag een bezichtiging aan of vraag een brochure op

Heeft u interesse in Bavelse Leij 8? Vraag dan een brochure aan, zodat u alle uitgebreide informatie rustig kunt nalezen.

Wilt u een bezichtiging aanvragen? Geef dan een dag en dagdeel van uw voorkeur op. We zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen om een bezichtiging in te plannen.