Kerkstraat 11 - 11a
4854 CC BAVEL

€ 695.000 k.k.

Kenmerken

Soort object
Eengezinswoning
vraagprijs
€ 695.000 kosten koper
Woonoppervlak
154 m2
Perceeloppervlak
886 m2
Inhoud
1024 m3
Bouwjaar
1920
Kamers
4
Slaapkamers
3
Verwarming
Cv ketel
Schuur
Vrijstaand hout
Tuin
Achtertuin, voortuin
Garage
Geen garage

Omschrijving

Karakteristieke vrijstaande woning in het centrum van Bavel op ca. 886 m² eigen grond. Uitstekend geschikt voor combinatie wonen en werken/winkel! Alle voorzieningen op korte afstand zoals winkels, scholen, sportaccommodaties.

Voor wat betreft de indeling: u kunt deze zo laten, m.a.w u heeft feitelijk naast de woonfunctie (154 m²) de aanvullende (winkelfunctie, 156 m²) of anderszins, dan wel u verbouwt het geheel tot een groot woonhuis (van maar liefst 289 m² derhalve!). Kortom: Dit object biedt u vele mogelijkheden.


(tijdelijke) huur mogelijk

Het is ook mogelijk om de woning en de winkelruimte tijdelijk te huren (minimaal 6 maanden tot maximaal 1 jaar).
De woning wordt te huur aangeboden voor € 1.500,- per maand. De winkelruimte is te huur voor € 500,- inclusief BTW. Het is mogelijk om alleen de woning of alleen de winkelruimte te huren. Huurprijs is exclusief kosten gas, water en licht.Indeling


Begane grond


Entree / hal

Zij-entree (ca. 3.50 x 3.30 m) van waaruit toegang tot toiletruimte met fonteintje, de trapopgang naar de verdieping en de woon/eetkeuken annex woonkamer. In de hal is een deur naar de winkelruimte aanwezig, met kleine aanpassingen kan deze deur weer gebruiksklaar gemaakt worden.


Woon-/eetkeuken

Woon- / eetkeuken (ca. 4.80 x 3.80 m) voorzien van L-vormige keukeninrichting bestaande uit onder andere betegeld aanrechtblad met dubbele spoelbak, keramische kookplaat met afzuigkap, oven, koelkast en vaatwasser. Tevens een loopdeur aanwezig naar de serre.


Woonkamer

De woonkamer (ca. 4.50 x 8.85 m) staat in halfopen verbinding met de woonkeuken. De woonkamer is voorzien van een parketvloer, schouwpartij waarin gashaard en een schuifpui welke toegang geeft tot het terras en de achtertuin.Eerste verdieping


Overloop

Overloop vanwaar toegang tot de badkamer en slaapkamers. Middels een vlizotrap is de bergzolder bereikbaar.


Badkamer

Badkamer (ca. 2.50 x 4.00 m) waarin een ligbad, aparte douche, dubbele wastafel, toilet en aansluitpunten ten behoeve van wasapparatuur zijn gesitueerd.


Slaapkamer i

Slaapkamer (ca. 3.35 x 5.45 m) gelegen aan de voorzijde en voorzien van dakkapel.


Slaapkamer ii

Slaapkamer (ca. 3.55 x 3.35 m) gelegen aan de voorzijde en voorzien van dakkapel.


Slaapkamer iii

Slaapkamer (ca. 5.40 x 3.20 m) gelegen aan de achterzijde, voorzien van dakkapel en vaste wastafel. Tevens zijn twee vaste kasten in de slaapkamer gerealiseerd.Winkelruimte

De winkelruimte (ca. 135 m²) voorzien van tegelvloer, is thans onderverdeeld in een L-vormige entree en winkelruimte (ca. 8.90 x 5.05 en 5.35 x 7.50 m), kitchenette (ca. 2.95 x 2.45 m), toiletruimte, magazijn (ca. 3.90 x 5.05 m) en tweede magazijn momenteel in gebruik als kantoorruimte (ca. 3.05 x 3.95 m) met loopdeur naar de tuin en waarin de cv-ketel (Nefit-ecoline) en groepenkast ten behoeve van elektra is geïnstalleerd. Tevens behoort er een kelder (ca. 2.50 x 2.80 m) tot de winkelruimte.Tuin

Royale beschutte tuin gelegen op het zuidwesten met overdekt terras. Tevens is een houten berging in de tuin gelegen. Aan de voorzijde van de woning is voldoende plaats om op eigen grond te parkeren. Via de fietsenberging aan de zijkant van de woning is de tuin bereikbaar.Wat u verder nog moet weten

• De unieke mogelijkheid bestaat om de inpandige winkelruimte bij de woning te trekken, zodat u meer woonruimte kunt creëren.
• Voor de winkel is parkeergelegenheid voor een vijftal auto's aanwezig. Het is tevens mogelijk om hier een voortuin te creëren.
• Asbest artikel: In het object kunnen asbesthoudende stoffen aanwezig zijn. Dit is gebruikelijk bij woningen van dit type of van dit bouwjaar. Bij eventuele verwijdering dienen op grond van de milieuwetgeving speciale voorzorgmaatregelen getroffen worden. Koper verklaart hiermee bekend te zijn en vrijwaart verkoper voor eventuele aansprakelijkheid. Behoudens een klein oppervlakte asbesthoudende stof op het tuinhuis, is voor zover niet bekend bij de verkopers dat er asbesthoudende stoffen aanwezig zijn in de woning en winkelruimte.


Robert Jan Lammen
Registermakelaar-taxateur

0653289703
rlammen@storimansenpartners.nl

   

Plaats


Vraag een bezichtiging aan of vraag een brochure op

Heeft u interesse in Kerkstraat 11 - 11a? Vraag dan een brochure aan, zodat u alle uitgebreide informatie rustig kunt nalezen.

Wilt u een bezichtiging aanvragen? Geef dan een dag en dagdeel van uw voorkeur op. We zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen om een bezichtiging in te plannen.