Kraaijenbergsestraat 2
4851 RG ULVENHOUT

€ 510.000 k.k.

Kenmerken

vraagprijs
€ 510.000 kosten koper
Perceeloppervlak
1570 m2
Tuin
Geen tuin
Garage
Geen garage

Omschrijving

IN ULVENHOUT IS HET UNIEK OM ZELF TE KUNNEN BOUWEN OP EEN KAVEL VAN RUIM 1.500 M²
1 KAVEL VERKOCHT, NOG 1 KAVEL BESCHIKBAAR!

De PLUSPUNTEN van dit ruime kavel zijn:

- Er is voldoende ruimte om - naar eigen wens - in te delen voor meerdere functies, zoals een zwembad, overkapping, moestuin, veel groen en/of een speelweide.
- De diepte van het kavel biedt veel privacy in de achtertuin.
- De ligging op het zuiden biedt een zonnige achtertuin.
- Mogelijkheid tot bouwen van een ruim hoofdgebouw van ca. 150 m² per verdieping.
- De diepte van het kavel biedt veel ruimte om een bijgebouw te realiseren voor bijv. thuiswerken of een extra slaapkamer.
- De procedure voor wijziging van het bestemmingsplan door de Gemeente is reeds afgerond waardoor direct met bouwen gestart kan worden.

De VOORDELEN van zelf (nieuw)bouwen zijn:

- Eigen indeling en materialen kiezen.
- Geen tijds- en kostenintensief verbouwtraject.
- Alles nieuw dus 10-20 jaar onderhoudsvrij.
- Duurzaam bouwen: subsidie mogelijk voor warmtepomp, kozijnen en isolatie waardoor lage maandelijkse lasten.
- Profiteren van de huidige lage hypotheekrente.Waarom ulvenhout?


Ulvenhout heeft een gezellige dorpskern met diverse supermarkten, winkels en horecagelegenheden. Mocht je meer zoeken dan ligt Breda op enkele fietsminuten. Het bijzondere aan Ulvenhout is dat je direct het Ulvenhouts bos in loopt. Ook het Markdal en diverse andere natuurgebieden zijn nabij. Het is werkelijk een luxe om zo dicht bij de stad en toch in de natuur te mogen wonen!
Diverse uitvalswegen zijn dichtbij waardoor je snel in Tilburg, Rotterdam, Utrecht en Antwerpen bent. De ligging van dit ruime kavel is te midden van reeds bestaande bebouwing. Ook ligt de basisschool op loopafstand. De Kraaijenbergsestraat en omgeving kenmerken zich door een diversiteit aan woningen, variërend in grootte, oppervlakte en prijs, waardoor de wijk voor ieder iets te bieden heeft.Mogelijkheden voor bouwen binnen het bestemmingsplan:


Het bestemmingsplan schrijft de volgende regels voor, die gelden voor het bouwen van hoofdgebouwen binnen de Gemeente Breda:
• De goot- en bouwhoogte mag maximaal resp. 6 en 10 meter bedragen met uitzondering ter plaatse van de aanduiding maximale goot- en bouwhoogte (m);
• De afstand van het hoofdgebouw tot de zijdelingse bouwperceelgrenzen dient minimaal 3 meter te bedragen, met dien verstande dat:
• De diepte van het hoofdgebouw mag maximaal 12 meter bedragen met uitzondering van vrijstaande woningen waarbij een diepte van maximaal 15 meter is toegestaan;
• Bijgebouwen dienen op minimaal 3 meter achter de voorgevel of in het verlengde daarvan gebouwd te worden;
• Bijgebouwen mogen in de zijdelingse bouwperceelgrens worden gebouwd dan wel op een minimale afstand van 1 meter van deze grens;
• De goot- en bouwhoogte van vrijstaande bijgebouwen mag maximaal resp. 3 en 5 meter bedragen, van aangebouwde bijgebouwen mag de bouwhoogte maximaal 5 meter bedragen.

Dit geeft u dus de mogelijkheid om een hoofdgebouw te realiseren met een woonoppervlak van zeker 150 m² per verdieping exclusief extra ruimte in de bijgebouwen.
Wij informeren u graag over de diverse bouwmogelijkheden en desgewenst kunnen wij u ook in contact brengen met architecten en of aannemers (zowel voor traditionele bouw als geprefabriceerde woningen).

Voor het volledige bestemmingsplan verwijzen wij u naar de website van ruimtelijke plannen.nl.
Het bestemmingsplan is ook digitaal beschikbaar bij ons kantoor.

Over de bouwgrond is 6% overdrachtsbelasting verschuldigd.


Lennart van Oosterhout
Registermakelaar-taxateur

0622972199
lvanoosterhout@storimansenpartners.nl

   

Plaats


Vraag een bezichtiging aan of vraag een brochure op

Heeft u interesse in Kraaijenbergsestraat 2? Vraag dan een brochure aan, zodat u alle uitgebreide informatie rustig kunt nalezen.

Wilt u een bezichtiging aanvragen? Geef dan een dag en dagdeel van uw voorkeur op. We zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen om een bezichtiging in te plannen.