Storimans
en Partners
weet wat
er speelt

Aankoopbemiddeling

Heeft u uw droomhuis gevonden en wilt u deskundig advies over de waarde, bouwkundige en juridische aspecten?  En laat u de onderhandelingen liever over aan een gespecialiseerde makelaar over? Kies dan voor gerichte aankoopbemiddeling van Storimans en Partners. Ons stappenplan voor aankoopbemiddeling ziet er als volgt uit:

Stap 1 De bezichtiging 
Samen met een van onze makelaars bezichtigt u de woning. De makelaar kijkt hierbij kritisch naar de woning, de bouwkundige en juridische aspecten en bepaalt de waarde. Zo bent u over al deze belangrijke zaken meteen goed geïnformeerd en komt u beslagen ten ijs.
Stap 2 Extra onderzoek & bouwkundige inspectie 
Mocht dit nodig zijn, dan zorgen we ook dat er extra onderzoek verricht wordt. Bijvoorbeeld naar het bestemmingsplan, milieuaspecten, erfdienstbaarheden en bouwkundige zaken.
Stap 3 De onderhandeling 
Samen met u bepalen we de onderhandelingsstrategie. We onderhandelen hierbij niet alleen over de koopprijs, maar ook over de oplevering, roerende zaken en ontbindende voorwaarden. Door de emotie uit de onderhandeling te halen, behoeden we u voor een te dure aankoop.
Stap 4 De koopovereenkomst 
Als tussen de beide partijen overeenstemming is bereikt, dan wordt er een koopovereenkomst opgesteld. Deze controleren we nauwgezet op juistheid, waarna we de overeenkomst stap voor stap met u doornemen en toelichten.
Stap 5 De overdracht 
Voordat u naar de notaris gaat, inspecteren we samen met de woning om te zien of alles wordt opgeleverd zoals overeengekomen is. Ook na de overdracht kunt u uiteraard nog met al uw vragen bij ons terecht!

 

Maak nu een afspraak