Nieuwbouwadvies

Storimans en Partners heeft inmiddels een behoorlijke ervaring op het gebied van nieuwbouwadvisering en -verkoop. Voor diverse opdrachtgevers -  corporaties, ontwikkelende aannemers en vele projectontwikkelaars - hebben wij mogen adviseren bij het tot stand komen van prachtige projecten. Om er enkele te noemen; "De Prins", destijds in opdracht van Singelveste, "Loods M" in het centrum van Breda, "Plan Martinus" in Princenhage. Maar ook - meer recent - "Residentie Beukenhof" in het Ginneken, "De Bouverijen" in Teteringen, "Gasthuyspoort" in Breda en "Het Depot", eveneens in Breda. Zomaar een greep uit de vele projecten waaran we de afgelopen jaren een bijdrage hebben mogen leveren.

Storimans en Partners onderscheidt zich graag door vanaf het prille begin een proactieve en adviserende rol te vervullen. Op basis van jarenlange marktkennis en ervaring én het feit dat we ook de markt van de bestaande bouw als geen ander kennen, weten wij exact wat er speelt en kennen dus de behoefte van de kopers in de markt. We kennen de doelgroepen en weten hoe we ze met onze doordachte marketing het beste kunnen benaderen.

Een ander punt waar wij aan hechten; u heeft één aanspreekpunt. gedurende het gehele proces is één en dezelfde persoon verantwoordelijk voor uw project. Wel zo overzichtelijk. We maken graag nader kennis met u en kijken of we iets voor u kunnen betekenen.