Succesvol verkocht

DRIEVOUD - PRINCENHAGE, BREDA

Eigentijds wonen, maar toch omringd door de charme van het statige Princenhage? Dat kan aan de Haagweg. Ter hoogte van nummer 287 krijgt in 2019 “Drievoud Princenhage” vorm: een klein project van 3 royale gezinshuizen. Alle woningen zijn in de basis voorzien van onder andere drie slaapkamers, twee badkamers, een werkkamer (die optioneel als slaapkamer ingericht kan worden) en een zeer royale woonkamer met leefkeuken.

De volgende woningen worden aangeboden:

• Haagweg 285: Perceel ca. 600 m2, woonoppervlak ca. 195 m2, € 680.000,- v.o.n.
• Haagweg 287: Perceel ca. 515 m2, woonoppervlak ca. 190 m2, € 685.000,- v.o.n.
• Haagweg 289: Perceel ca. 515 m2, woonoppervlak ca. 170 m2, € 645.000,- v.o.n.

Voor meer informatie klikt u op de volgende link: Funda project Drievoud

Op dit moment zijn alle woningen in dit project verkocht.

HOF DE HOOP - ETTEN-LEUR

Aan de Brabantlaan op de grens tussen Etten en Leur vindt de herontwikkeling plaats van het voormalige Campinaterrein naar 35 woningen. Het nieuwbouwplan draagt de naam “Hof De Hoop”. Een projectnaam wordt bij ons bedrijf meestal bedacht met een knipoog naar het verleden zo ook bij Hof De Hoop. ‘Hof’ is een verwijzing naar de hofstructuur waarin de woningen vorm worden gegeven en ‘De Hoop’ verwijst naar de oude melkfabriek die vroeger meerdere decennia op het terrein was gevestigd.

Fase I bestaat uit de verkoop van 19 grondgebonden woningen met een aanbod van:
- 4 Twee-onder-een-kap woningen vanaf € 341.000,- v.o.n.
- 2 Hoekwoningen en 2 Eindwoningen vanaf € 250.000,- v.o.n.
- 11 Rijwoningen vanaf € 239.500,- v.o.n.

Voor meer informatie klikt u op de volgende link: Project website Hof de Hoop

Op dit moment zijn er geen woningen vrij.

GASTHUYSPOORT

Middenin de sfeervolle binnenstad smelten bijzondere huizen, eigenzinnige appartementen, nieuwe buitenruimten, winkels en horeca samen tot een project van allure. Het is stads wonen voor iedereen. Er is een keur aan woningtypen, met elk een uniek karakter gerealiseerd binnen dit project.

 

REMISE

In de wijk Princenhage te Breda zijn 60 grondgebonden woningen gerealiseerd: twee-onder-een-kap woningen, ruime rijwoningen, gelijkvloerse woningen en een royale vrijstaande villa. De locatie is de voormalige busremise van Veolia, het binnengebied gelegen aan de Mastbosstraat. De bouwstijl is voornamelijk geënt op de mooiste kenmerken van de jaren ’30. Door de toepassing van verschillende kapvormen en steenkleuren in de diverse woningtypen verschilt nagenoeg iedere woning van de woning ernaast.

 

SCULPTURA

Woonpark Sculptura is een stedenbouwkundig én architectonisch pareltje. De woningen in de Sculpturen bieden een fantastisch boomrijke woonomgeving. U woont hier in een moderne en ruime woning met een kwalitatief hoogstaand en duurzaam afwerkingsniveau. In Woonpark Sculptura valt wonen in een parkachtige omgeving optimaal samen met de stadsvoordelen van Breda.

 

TEUN

TEUN, de naam van het nieuwe hoogtepunt van Breda, zowel letterlijk als figuurlijk! Dit appartementengebouw met 14 verdiepingen wordt gebouwd midden in de Struyckenwijk en is onderdeel van een grootschalige herstructurering van het Dr. Struyckenplein. TEUN staat werkelijk op een uitstekende locatie. Voor de dagelijkse boodschappen hoef je alleen de straat maar over te steken. Hier vind je een winkelcentrum met onder andere; twee supermarkten, een pinautomaat, bakker, gemakswinkel textielbedrijf en een bloemist. De Binnenstad van Breda is binnen 10 fietsminuten bereikbaar. Het prachtige Mastbos ligt op een steenworp afstand. De perfecte plaats voor een stevig rondje hardlopen of een ontspannen boswandeling.

 

HAAG5 (FASE 1 EN 2)

Het project Haag5 is gelegen aan een van de oudste straten van Breda. Binnen Haag5 worden zowel appartementen als eengezinswoningen gerealiseerd. De bebouwing wordt gekenmerkt door de toepassing van baksteen en de aandacht voor detail. De woningen zijn ruim, licht en onderhoudsvriendelijk.

 

BOUVERIJEN (FASE 1 T/M 5)

Bouverijen, modern en klassiek in een unieke wijk! Project de Bouverijen is gelegen in Teteringen, aan de rand van het bestaande dorp, op fietsafstand van Breda, op loopafstand van de polder en grenzend aan de waterpartij Waterakkers. De woonwijk wordt gebouwd aan de rand van Teteringen en krijgt een unieke dorpse sfeer. Dit project is in verschillende fasen gebouwd en bestaat uit een totaal van circa 640 woningen en brede school De Mandt.

 

HET DEPOT

Aan de Mastbosstraat te Breda, staat ter hoogte van nr. 12 het voormalige hoofdkantoor van Veolia. Voor deze locatie heeft This Side Up Ontwikkeling B.V. in overleg met de eigenaar een nieuwe bestemming bedacht. Het voormalige kantoorgebouw wordt verbouwd naar een woongebouw, waarbij in het gebouw 17 ruime stadsappartementen worden gerealiseerd en op het dak een vijftal terug liggende top appartementen. De appartementen worden gekenmerkt door hoge plafonds, diversiteit in afmeting, riante buitenruimte of tuin en een eigen parkeerplaats.

 

FALCK 3

Falck 3 is gelegen aan de Valkenierslaan in Breda Zuid. Op deze absolute toplocatie transformeert Sequi Vastgoed het voormalige winkelpand van Joosen Witgoed in drie statige herenhuizen waarbij het gevoel van luxe en sfeer centraal staat. Door het volgen van de draagstructuur van het  bestaande pand is elk herenhuis uniek. En zeg nou zelf, wie woont er nou niet het liefst in een huis dat niemand anders heeft!