Succesvol verkocht

DE T VAN TETERINGEN FASE 5B - 11 LUXE 2-ONDER-1 KAP EN VRIJSTAANDE WONINGEN

8 luxe, karakteristieke 2-onder-1-kapwoningen en 3 vrijstaande woningen aan de rand van het nieuwbouwproject Bouverijen in Teteringen. Een unieke plek met mooie waterpartijen en een weids uitzicht over de landerijen.

TUSSEN BERG & BEEK - 10 ROYALE WONINGEN

10 mooie, ruime woningen met uiteenlopende kavelgroottes. Wonen tussen het groen, maar nabij de dorpskern. Wonen in een dorp, maar dichtbij de stad. Het beste van twee werelden.

BLEND BREDA - 75 STOERE HERENHUIZEN

Prachtige, zeer royale herenhuizen verdeeld in 4 woningtypes, L, XL, XXL en XXL. Perfect gelegen tussen het bruisende stadscentrum van Breda en het gezellige Princenhage.

HET JUVENAAT ETTEN-LEUR - TRANSFORMATIE- EN NIEUWBOUWAPPARTEMENTEN

120 fraaie appartementen in het voormalig internaatgebouw Edward Poppe. Eigentijds en duurzaam wonen in een groene, historische omgeving.

HEILAAR BREDA - 6 VRIJSTAANDE WONINGEN

Prachtige villa's aan de westkant van Breda, vlakbij het centrum, de dorpskern van Princenhage én nabij diverse uitvalswegen. De opzet van de wijk is zeer ruim. Royaal wonen in het groen met het bruisende centrum van Breda om de hoek.

T VAN TETERINGEN FASE I & II - VRIJSTAANDE WONINGEN EN 2-ONDER-1-KAPWONINGEN

Optimaal woongenot met deze prachtige, ruime, karakteristieke woningen in een groene, ruim opgezette wijk. Een unieke plek aan de rand van nieuwbouwplan Bouverijen met mooie waterpartijen en een weids uitzicht over de landerijen.

VAN BERGENPARK ETTEN-LEUR - 30 APPARTEMENTEN

Kleinschalige appartementencomplexen in het groen. Ruime, luxe appartementen met veel daglicht, heerlijke buitenruimtes en privé parkeerplaats op afgesloten terrein. Wonen op één van de mooiste plekjes in Etten-Leur.

BOUVERIJEN FASE 8B TETERINGEN - 8 HOEK- EN RIJWONINGEN, 10 TWEEKAPPERS, 10 VRIJSTAAND

De gekozen architectuur is dorps en eigentijds, wat zorgt voor een mooi divers beeld. Alle woningtypes bieden vele opties en uitbreidingsmogelijkheden. De ligging is ideaal, rust, ruimte en groen tussen Breda en Oosterhout.

SEGERENHOF BREDA - 4 VRIJSTAANDE WONINGEN

4 luxe vrijstaande woningen met een bijzonder grote woonoppervlakte, prachtige hoogwaardige afwerking en carport. Gelegen in een uniek en kleinschalig hofje aan de Bavelselaan in het geliefde Ginneken. Kleinschalig, maar groots.

VAN BERGENPARK ETTEN-LEUR - 42 WONINGEN

42 duurzame woningen (tweekappers, gelijkvloers, geschakeld, tussen- en hoekwoningen) met prachtige gevels en parkeerplaats op eigen terrein. Gelegen in het Van Bergenpark, een hoogwaardige, geweldige nieuwe woonbuurt.

VAN BERGENPARK ETTEN-LEUR - RESIDENTIE ANTONIUS

20 koopappartementen met privé parkeerplaats. Ieder appartement is uniek en heeft een andere indeling, zich daarmee vormend naar het bestaande gebouw. Gelegen op een prachtige locatie 'vrij' in het groen van het Van Bergenpark, dichtbij het winkelcentrum Van Bergenplein in Leur.

NIEUW MERTERSEM BREDA - 75 RIJ- EN HOEKWONINGEN

75 stoere koopwoningen. Prachtige, grote woningen, karakteristiek door de architectonische uitstraling en woonkwaliteit. Nieuw Mertersem ligt bij de Laan van Mertersem, Jan Ligthartstraat, Dr. Mollerweg en de Dr. Struyckenstraat. De Dr. Struyckenstraat vebindt als slagader de wijk Princenhage, het centrum van Breda en het buitengebied, alle op fietsafstand gelegen.

POOLSEWEG BREDA - 6 ROYALE EN LUXE HERENHUIZEN

6 luxe herenhuizen vlakbij het gezellige centrum van Breda. In 10 minuten fietsen via het Wilhelminapark ben je op de Grote Markt. Op een steenworp afstand liggen het Amphia Ziekenhuis en Avans Hogeschool. Ook verschillende basisscholen en een middelbare school liggen op loopafstand.

BLAUW ZUID - BREDA

11 Royale stadswoningen op de locatie van het voormalige politiegebouw aan de Blauwe Kei Breda. Met fijne achtertuin, berging en eigen parkeerplaats, gelegen op steenworp afstand van het centrum van Breda.

WILHELMINASINGEL - BREDA

14 Prachtige herenhuizen aan de rand van het centrum van Breda.

BOUVERIJEN - TETERINGEN

66 Woningen in een gedifferentieerd programma: vrijstaande woningen, vrijstaande en geschakelde tweekappers en rij/tussenwoningen. 
De gekozen architectuur is dorps en eigentijds tegelijk, dat voor een mooi divers beeld zorgt met variatie in de detaillering, dakoplossing, gevelsteen, kozijnen en deuren. 

HOOGTIJ - BREDA

8 Luxe appartementen en 2 ruime penthouses aan de Oosterhoutseweg Breda.
Een uniek kleinschalig appartementengebouw gelegen op een locatie met volop ruimte en groen.

WISSELSLAG - BREDA

8 Ruime rij- en hoekwoningen met 3 woonlagen aan de Petegemstraat te Breda.
Energiezuinige woningen midden in het groen en pal naast de weidse Vuchtpolder. Door hun ruimte en ligging zijn de woningen ideaal voor gezinnen.

DRIEVOUD - PRINCENHAGE, BREDA

Eigentijds wonen, maar toch omringd door de charme van het statige Princenhage. Aan de Haagweg, ter hoogte van nummer 287 krijgt  “Drievoud Princenhage” vorm: een klein project van 3 royale gezinshuizen. Alle woningen zijn in de basis voorzien van onder andere drie slaapkamers, twee badkamers, een werkkamer en een zeer royale woonkamer met leefkeuken.

HOF DE HOOP - ETTEN-LEUR

Aan de Brabantlaan op de grens tussen Etten en Leur zijn op het voormalige Campinaterrein 35 woningen gerealiseerd. Het nieuwbouwplan draagt de naam “Hof De Hoop” met een knipoog naar het verleden: ‘Hof’ is een verwijzing naar de hofstructuur waarin de woningen vorm worden gegeven en ‘De Hoop’ verwijst naar de oude melkfabriek die vroeger meerdere decennia op het terrein was gevestigd.

GASTHUYSPOORT

Middenin de sfeervolle binnenstad smelten bijzondere huizen, eigenzinnige appartementen, nieuwe buitenruimten, winkels en horeca samen tot een project van allure. Het is stads wonen voor iedereen. Er is een keur aan woningtypen, met elk een uniek karakter gerealiseerd binnen dit project.

 

REMISE

In de wijk Princenhage te Breda zijn 60 grondgebonden woningen gerealiseerd: twee-onder-een-kap woningen, ruime rijwoningen, gelijkvloerse woningen en een royale vrijstaande villa. De locatie is de voormalige busremise van Veolia, het binnengebied gelegen aan de Mastbosstraat. De bouwstijl is voornamelijk geënt op de mooiste kenmerken van de jaren ’30. Door de toepassing van verschillende kapvormen en steenkleuren in de diverse woningtypen verschilt nagenoeg iedere woning van de woning ernaast.

 

SCULPTURA

Woonpark Sculptura is een stedenbouwkundig én architectonisch pareltje. De woningen in de Sculpturen bieden een fantastisch boomrijke woonomgeving. U woont hier in een moderne en ruime woning met een kwalitatief hoogstaand en duurzaam afwerkingsniveau. In Woonpark Sculptura valt wonen in een parkachtige omgeving optimaal samen met de stadsvoordelen van Breda.

 

TEUN

TEUN, de naam van het nieuwe hoogtepunt van Breda, zowel letterlijk als figuurlijk! Dit appartementengebouw met 14 verdiepingen wordt gebouwd midden in de Struyckenwijk en is onderdeel van een grootschalige herstructurering van het Dr. Struyckenplein. TEUN staat werkelijk op een uitstekende locatie. Voor de dagelijkse boodschappen hoef je alleen de straat maar over te steken. Hier vind je een winkelcentrum met onder andere; twee supermarkten, een pinautomaat, bakker, gemakswinkel textielbedrijf en een bloemist. De Binnenstad van Breda is binnen 10 fietsminuten bereikbaar. Het prachtige Mastbos ligt op een steenworp afstand. De perfecte plaats voor een stevig rondje hardlopen of een ontspannen boswandeling.

 

HAAG5 (FASE 1 EN 2)

Het project Haag5 is gelegen aan een van de oudste straten van Breda. Binnen Haag5 worden zowel appartementen als eengezinswoningen gerealiseerd. De bebouwing wordt gekenmerkt door de toepassing van baksteen en de aandacht voor detail. De woningen zijn ruim, licht en onderhoudsvriendelijk.

 

BOUVERIJEN (FASE 1 T/M 5)

Bouverijen, modern en klassiek in een unieke wijk! Project de Bouverijen is gelegen in Teteringen, aan de rand van het bestaande dorp, op fietsafstand van Breda, op loopafstand van de polder en grenzend aan de waterpartij Waterakkers. De woonwijk wordt gebouwd aan de rand van Teteringen en krijgt een unieke dorpse sfeer. Dit project is in verschillende fasen gebouwd en bestaat uit een totaal van circa 640 woningen en brede school De Mandt.

 

HET DEPOT

Aan de Mastbosstraat te Breda, staat ter hoogte van nr. 12 het voormalige hoofdkantoor van Veolia. Voor deze locatie heeft This Side Up Ontwikkeling B.V. in overleg met de eigenaar een nieuwe bestemming bedacht. Het voormalige kantoorgebouw wordt verbouwd naar een woongebouw, waarbij in het gebouw 17 ruime stadsappartementen worden gerealiseerd en op het dak een vijftal terug liggende top appartementen. De appartementen worden gekenmerkt door hoge plafonds, diversiteit in afmeting, riante buitenruimte of tuin en een eigen parkeerplaats.

 

FALCK 3

Falck 3 is gelegen aan de Valkenierslaan in Breda Zuid. Op deze absolute toplocatie transformeert Sequi Vastgoed het voormalige winkelpand van Joosen Witgoed in drie statige herenhuizen waarbij het gevoel van luxe en sfeer centraal staat. Door het volgen van de draagstructuur van het  bestaande pand is elk herenhuis uniek. En zeg nou zelf, wie woont er nou niet het liefst in een huis dat niemand anders heeft!