In voorbereiding

Op dit moment zijn we druk bezig met de voorbereiding van diverse projecten. In de loop van 2019 zullen wij starten met de verkoop van de onderstaande projecten.

POOLSEWEG - BREDA

Vlakbij het gezellige centrum van Breda worden zes luxe herenhuizen gerealiseerd. In tien minuten fietsen via het Wilhelminapark ben je op de Grote Markt. Op een steenworp afstand liggen het Amphia Ziekenhuis en Avans Hogeschool. Ook verschillende basisscholen en een middelbare school liggen op loopafstand.

Het project is nog in voorbereiding. De architect is druk bezig met de uitwerking van het ontwerp van de woningen. De bestemmingsplanprocedure wordt voorbereid en moet eerst doorlopen worden. Naar verwachting kan in de loop van 2019 (voor de bouwvak) gestart worden met de verkoop.

Verwachte start verkoop: medio 2019 (voor de bouwvak)

Interesse in een van deze luxe nieuwbouwwoningen in het project Poolseweg in Breda? Volg het project via deze link: Poolseweg-Breda en we houden je via de nieuwsbrief op de hoogte van nieuws en ontwikkelingen.

VAN BERGENPARK - ETTEN-LEUR

Circa 220 nieuwe woningen nabij het centrum van Leur.

Op een prachtige locatie, dichtbij het winkelcentrum Van Bergenplein in Leur, herontwikkelt NBU een (nieuwbouw)plan voor een groot deel van het voormalige GGZ Breburg terrein, het Van Bergenpark.

De voorbereidingen voor het nieuwe plan zijn in volle gang. Aan het stedenbouwkundig plan, het inrichtingsplan, het bestemmingsplan en natuurlijk de architectuur en plattegronden van de verschillende woningtypes wordt hard gewerkt. Het uitwerken van zo’n plan kost best veel tijd; dat betekent dat u in deze fase alleen nog schetsen van de woningen te vinden zijn en nog geen concrete brochures of prijslijsten. Naar verwachting zal nog voor de zomer 2019 met de presale van de eerste fase begonnen worden.

Verwachte start verkoop: najaar 2019

Via de link: Van Bergenpark - Etten-Leur kunt u de projectwebsite bezoeken waar u zich kunt inschrijven voor de nieuwsbrief, zodat u op de hoogte gehouden wordt van de stand van zaken. 

WILHELMINASINGEL - BREDA

Wonen aan de singel in Breda.
In het centrum van Breda, op de plek van de Laminaatfabriek aan de Wilhelminasingel, ontwikkelt Maas-Jacobs in samenwerking met Somnium Real Estate het prachtige plan ‘Wilhelminasingel’. De ontwikkeling gaat uit van de realisatie van 14 royale woningen in diverse types en prijsklassen. 

De woningen worden verwarmd door een systeem met bodemwarmte (gasloos) en vloerverwarming.

Verwachte start verkoop: medio 2019

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Schrijf dan nu in op de website van het project via deze link: Wilhelminasingel - Breda