In voorbereiding

Op dit moment zijn we druk bezig met de voorbereiding van diverse projecten. In de loop van 2019 zullen wij starten met de verkoop van de onderstaande projecten.

HOOGTIJ - BREDA

Duurzaam en vrij wonen aan de Oosterhoutseweg in Breda!

Aan de trotse en historische Oosterhoutseweg in Breda verrijst binnenkort een nieuw kleinschalig appartementengebouw genaamd "Hoogtij".

Het door Compen Architecten ontworpen moderne gebouw bestaat uit drie woonlagen met in totaal 8 appartementen op de eerste en tweede verdieping. Op de bovenste verdieping bevinden zich 2 penthouses. Onder in het gebouw bevindt zich het alleen voor bewoners toegankelijke souterrain met daarin uw eigen parkeerplaats en berging.

U woont middenin een rustige, groene, parkachtige omgeving en pal aan een open weide die u het échte gevoel van vrijheid geeft. Een unieke locatie waar u alle ruimte om u heen heeft en waar de sfeervolle stad Breda aan uw voeten ligt.

We verwachten in het najaar van 2019 te starten met de verkoop van de luxe appartementen.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Schrijf dan nu in op de website van het project via deze link: Hoogtij - Breda

POOLSEWEG - BREDA

Vlakbij het gezellige centrum van Breda worden zes luxe herenhuizen gerealiseerd. In tien minuten fietsen via het Wilhelminapark ben je op de Grote Markt. Op een steenworp afstand liggen het Amphia Ziekenhuis en Avans Hogeschool. Ook verschillende basisscholen en een middelbare school liggen op loopafstand.

Het project is nog in voorbereiding. De architect is druk bezig met de uitwerking van het ontwerp van de woningen. De bestemmingsplanprocedure wordt voorbereid en moet eerst doorlopen worden. Naar verwachting kan in de loop van 2019 (voor de bouwvak) gestart worden met de verkoop.

Verwachte start verkoop: 3e / 4e kwartaal 2019

Interesse in een van deze luxe nieuwbouwwoningen in het project Poolseweg in Breda? Volg het project via deze link: Poolseweg-Breda en we houden je via de nieuwsbrief op de hoogte van nieuws en ontwikkelingen.

VAN BERGENPARK - ETTEN-LEUR

Circa 220 nieuwe woningen nabij het centrum van Leur.

Op een prachtige locatie, dichtbij het winkelcentrum Van Bergenplein in Leur, herontwikkelt NBU een (nieuwbouw)plan voor een groot deel van het voormalige GGZ Breburg terrein, het Van Bergenpark.

De voorbereidingen voor het nieuwe plan zijn in volle gang. Aan het stedenbouwkundig plan, het inrichtingsplan, het bestemmingsplan en natuurlijk de architectuur en plattegronden van de verschillende woningtypes wordt hard gewerkt. Het uitwerken van zo’n plan kost best veel tijd; dat betekent dat u in deze fase alleen nog schetsen van de woningen te vinden zijn en nog geen concrete brochures of prijslijsten.

Verwachte start verkoop: najaar 2019

Via de link: Van Bergenpark - Etten-Leur kunt u de projectwebsite bezoeken waar u zich kunt inschrijven voor de nieuwsbrief, zodat u op de hoogte gehouden wordt van de stand van zaken. 

BOUVERIJEN - TETERINGEN

Het plangebied Bouverijen tussen Teteringen en Breda-Noord biedt in totaal ruimte aan ca. 650 woningen en de brede school De Mandt. Van Wanrooij ontwikkelt in fase 5D van de Bouverijen 66 woningen, waarvan 6 vrije sector huurwoningen.

De locatie ligt in de zuidelijke helft van de nieuwe woonwijk Bouverijen, tussen het water en de Burgemeester Verdaasdonkstraat in. Het gebied sluit aan de zuidkant aan op de ‘bosrand’. De ligging is ideaal: op de grens met de uitgestrekte Vuchtpolder, op loopafstand van de basisschool en kinderdagopvang en 15 minuten fietsen van het centrum van Breda met al haar voorzieningen.

De voorbereidingen voor het nieuwe plan zijn in volle gang. Op dit moment zijn er alleen impressie beelden van de woningen beschikbaar.  Brochures, prijslijsten en overige informatie volgt op een later moment. 

Verwachte start verkoop: eind 2019

Via de link: Bouverijen Teteringen - Van Wanrooij kunt u de projectwebsite bezoeken waar u zich kunt inschrijven voor de nieuwsbrief, zodat u op de hoogte gehouden wordt van de stand van zaken.