Storimans
en Partners

Een bedrijfspand
aankopen of
aanhuren

Storimans en Partners begeleidt u tijdens het hele aankoop- of aanhuurproces, met maximale aandacht voor uw belangen. Ons stappenplan voor een complete begeleiding ziet er als volgt uit: 

Stap 1 Duidelijke afspraken vooraf
Wat voor bedrijfspand zoekt u? Met welke mogelijkheden? Op welke locatie?
Samen met u zetten eerst al uw wensen op een rij.
Stap 2 De financiering 
Wat is financieel haalbaar en wat is financieel verstandig? Storimans en Partners beschikt over een breed netwerk van gerenommeerde financiële dienstverleners om u ook hierbij optimaal te adviseren.
Stap 3 De zoektocht 
Zowel via e-mail als per telefoon informeren we u daarom voortdurend over het laatste nieuwe aanbod. Uit de eerste hand, vaak nog voordat het pand online geplaatst wordt.
Stap 4 De bezichtiging
Heeft u een pand gevonden dat u aanspreekt? Juist dan is adequaat handelen van belang. Wij regelen de bezichtiging en zorgen dat u volledig geïnformeerd wordt. Om hoeveel bezichtigingen het ook gaat; wij begeleiden u tot we het pand hebben gevonden dat in alle opzichten aan uw wensen voldoet.
Stap 5 Extra onderzoek & bouwkundige inspectie 
Mocht dit nodig zijn, dan zorgen we ook dat er extra onderzoek verricht wordt. Bijvoorbeeld naar het bestemmingsplan, maar ook naar milieuaspecten, erfdienstbaarheden en bouwkundige zaken.
Stap 6 De onderhandeling 
Samen met u bepalen we de onderhandelingsstrategie. We onderhandelen hierbij niet alleen over de prijs, maar ook over de oplevering, roerende zaken en ontbindende voorwaarden.
Stap 7

De koop- of huurovereenkomst
Als tussen de beide partijen overeenstemming is bereikt, dan wordt er een koop- of huurovereenkomst opgesteld. Deze controleren we nauwgezet op juistheid, waarna we de overeenkomst stap voor stap met u doornemen en toelichten.

Stap 8 De overdracht (in geval van aankoop)
Voordat u naar de notaris gaat, inspecteren we het pand samen met u om te zien of het wordt opgeleverd zoals overeengekomen is. Ook na de overdracht kunt u uiteraard nog met al uw vragen bij ons terecht!

  

Maak nu een afspraak