Storimans
en Partners
weet wat
er speelt

Uw droomhuis vinden met Storimans en Partners

Storimans en Partners begeleidt u tijdens het hele oriëntatie- en aankoopproces, met maximale aandacht voor uw belangen. Ons stappenplan voor een complete aankoopbegeleiding ziet er als volgt uit:

Stap 1 Duidelijke afspraken vooraf
Wat voor woning zoekt u? In welke buurt? Met hoeveel slaapkamers? Twee-onder-een kap of toch liever vrijstaand? Met andere woorden, wat zijn uw woonwensen? Samen met u zetten we deze eerst compleet op een rij.
Stap 2 De financiering
Wat is financieel haalbaar en wat is financieel verstandig? Storimans en Partners beschikt over een breed netwerk van gerenommeerde financiële dienstverleners om u ook hierbij optimaal te adviseren.
Stap 3 De zoektocht
In de huidige markt is het belangrijk dat u als één van de allereersten geïnformeerd wordt over het nieuwe woningaanbod. Zeker wanneer het aanbod beperkt is en de vraag groot! Zowel via e-mail als per telefoon informeren we u daarom voortdurend over het laatste nieuwe aanbod. Uit de eerste hand, vaak nog voordat het pand op Funda verschijnt.
Stap 4 De bezichtiging
Heeft u een woning gevonden die u aanspreekt? Juist dan is adequaat handelen van belang. Wij regelen de bezichtiging en zorgen dat u volledig geïnformeerd wordt, over de bouwkundige en juridische aspecten en over de waarde van de woning. Om hoeveel bezichtigingen het ook gaat; wij begeleiden u tot we de woning hebben gevonden die in alle opzichten aan uw wensen voldoet.
Stap 5 Extra onderzoek & bouwkundige inspectie
Mocht dit nodig zijn, dan zorgen we ook dat er extra onderzoek verricht wordt. Bijvoorbeeld naar het bestemmingsplan, maar ook naar milieuaspecten, erfdienstbaarheden en bouwkundige zaken.
Stap 6 De onderhandeling
Samen met u bepalen we de onderhandelingsstrategie. We onderhandelen hierbij niet alleen over de koopprijs, maar ook over de oplevering, roerende zaken en ontbindende voorwaarden. We halen de emotie uit de onderhandeling en behoeden u zo voor een te dure aankoop.
Stap 7 De koopovereenkomst
Als tussen de beide partijen overeenstemming is bereikt, dan wordt er een koopovereenkomst opgesteld. Deze controleren we nauwgezet op juistheid, waarna we de overeenkomst stap voor stap met u doornemen en toelichten.
Stap 8 De overdracht
Voordat u naar de notaris gaat, inspecteren we samen met u de woning om te zien of de woning wordt opgeleverd zoals overeengekomen is. Ook na de overdracht kunt u uiteraard nog met al uw vragen bij ons terecht!Neem direct contact op