Storimans
en Partners
weet wat
er speelt

Nieuws

 

 

NIEUWBOUW: Riant en vrijstaand wonen in de wijk Heilaar

De wijk Heilaar is gelegen aan de westkant van Breda, vlakbij het centrum, de dorpskern van Princenhage én nabij diverse uitvalswegen. De opzet van de wijk is zeer ruim. Dit project doet er nog een schepje bovenop; een unieke kans om aan een kleinschalig en autoluw hof te wonen. Er worden 6 zeer moderne, ruime woningen gebouwd op kavels, in grootte variërend van circa 755 tot zo’n 1500 m²! De architectuur is stijlvol en eigentijds. Bij de bouw zijn kwaliteit en duurzaamheid kernwoorden.

VOORBEREIDING IN VOLLE GANG
​​​​​​​De voorbereidingen voor de start verkoop zijn in volle gang. De afgelopen periode hebben we samen met Janssen Bouw achter de schermen hard gewerkt aan de verdere ontwikkeling en optimalisering van dit prachtige project. De eerste informatie vindt u nu al op https://heilaar.janssen-bouw.nl/. De verkoopprijzen worden binnenkort definitief vastgesteld.

BLIJF OP DE HOOGTE
Binnenkort treft u meer informatie, onder andere op deze site. Interesse? Schrijf in op de nieuwsbrief voor de laatste updates via [email protected] of via de projectsite https://heilaar.janssen-bouw.nl/ én volg ons op Facebook en Instagram!

VRAGEN?
Mocht u nog vragen hebben, neemt u dan contact met ons op. We helpen u graag verder.