Actueel

WILHELMINASINGEL - BREDA

Maandag 2 september verliep de inschrijftermijn en momenteel vindt de toewijzing van de woningen plaats.
U kunt zich nog inschrijven als reservekandidaat voor dit prachtige plan in Breda!

Wanneer u interesse heeft neem dan contact met ons op!

In het centrum van Breda, op de plek van de Laminaatfabriek aan de Wilhelminasingel, ontwikkelt Maas-Jacobs in samenwerking met Somnium Real Estate het prachtige plan ‘Wilhelminasingel’. Er worden 14 royale woningen in diverse types gerealiseerd, met een prijs vanaf € 410.000,- VON. De woningen worden verwarmd door een systeem met bodemwarmte (gasloos) en vloerverwarming.

Bekijk hier de brochure: Brochure Wilhelminasingel Breda

Kijk op de website van het project via deze link: Wilhelminasingel - Breda

WISSELSLAG - BREDA

8 ruime hoek- en tussenwoningen

Op een locatie aan de Petegemstraat in Breda ontwikkelt Van Wanrooij 8 ruime rij- en hoekwoningen met 3 woonlagen. Een woonblok met 8 energiezuinige woningen midden in het groen en pal naast de weidse Vuchtpolder. Door hun ruimte en ligging zijn de woningen ideaal voor gezinnen. In Wisselslag woon je op een kwartier fietsen van het centrum en 10 minuten van de A16 en de A27. Vlakbij winkelcentrum De Vucht, een basisschool, sportvelden, een zwembad en het sfeervolle Teteringen.

DE VERKOOP IS OP 19 JUNI 2019 GESTART

Alle woningen zijn inmiddels onder voorbehoud verkocht!

Mocht je interesse hebben in één of meerdere bouwnummers, dan kun je dat uitsluitend per mail aan ons kenbaar maken (info@storimansenpartners.nl). Je wordt dan op de reservelijst geplaatst. Mocht een bouwnummer van je keuze beschikbaar komen, dan wordt je geïnformeerd.

De verkoopbrochure en prijslijst van het project zijn beschikbaar.Neem contact met ons op, dan mailen we deze informatie met alle plezier naar je.

Voor meer informatie over dit mooie project klik op de volgende  link:  Website Wisselslag

HAAG5 - FASE 3, BREDA

Fase 3 is een prachtige uitbreiding van het nieuwbouwplan Haag5. Ter hoogte van Haagweg 218 in Breda worden 26 koopappartementen en 5 grondgebonden koopwoningen gebouwd.

Er zijn nog slechts enkele appartementen, een penthouse en twee woonhuizen beschikbaar!
Voor de actuele beschikbaarheid kijk op: Funda

Via onderstaande links kunt u de brochure, prijslijst en inschrijfformulier inzien en downloaden:

Haag5 brochure, Prijslijst, Inschrijfformulier

Heeft u liever een gedrukte brochure dan ligt deze voor u klaar op ons kantoor aan de Ginnekenweg 161 te Breda.

Wanneer u interesse heeft voor één van de bouwnummers, dan kunt u dit kenbaar maken door het inleveren van uw inschrijfformulier. 

OVERIGE PROJECTEN

Ook als het gaat om nieuwbouw weet Storimans en partners wat er speelt. Wij zijn zeer actief op het gebied van nieuwbouw en zijn vaak al in een heel vroeg stadium betrokken bij de ontwikkeling van een nieuw plan.Onze nieuwbouwspecialisten hebben jarenlange ervaring en kennen alle "ins and outs" van het proces. We helpen u dan ook van het begin tot het eind. Van tekening tot verhuizing... Wilt u op de hoogte blijvan van ons aanbod? Schrijft u zich hier in!

Wij starten later dit jaar met de verkoop van diverse nieuwe projecten. Kijkt u hiervoor op "in voorbereiding" en blijf op de hoogte!