Actueel

WISSELSLAG - BREDA

8 ruime hoek- en tussenwoningen

Op een locatie aan de Petegemstraat in Breda ontwikkelt Van Wanrooij 8 ruime rij- en hoekwoningen met 3 woonlagen. Een woonblok met 8 energiezuinige woningen midden in het groen en pal naast de weidse Vuchtpolder. Door hun ruimte en ligging zijn de woningen ideaal voor gezinnen. In Wisselslag woon je op een kwartier fietsen van het centrum en 10 minuten van de A16 en de A27. Vlakbij winkelcentrum De Vucht, een basisschool, sportvelden, een zwembad en het sfeervolle Teteringen.

START VERKOOP WOENSDAG 19 JUNI 2019 17.00 - 19.00 UUR

Je bent op woensdag 19 juni a.s. van 17.00 tot 19.00 uur van harte welkom op ons kantoor aan de Ginnekenweg 161 te Breda. De verkoopbrochure en prijslijst van het project zijn dan beschikbaar. Vanaf dat moment kun je je online inschrijven voor de woning(en) van jouw voorkeur via het online inschrijfformulier. Deze verschijnt vanaf start verkoop op de projectwebsite van Van Wanrooij (zie de link "bezoek projectwebsite" onderaan de Funda-pagina) en sluit op woensdag 26 juni om 23:59 uur.

Voor meer informatie over dit mooie project klik op de volgende  link:  Website Wisselslag

HAAG5 - FASE 3, BREDA

Fase 3 is een prachtige uitbreiding van het nieuwbouwplan Haag5. Ter hoogte van Haagweg 218 in Breda worden 26 koopappartementen en 5 grondgebonden koopwoningen gebouwd.

Via onderstaande links kunt u de brochure, prijslijst en inschrijfformulier inzien en downloaden:

Haag5 brochure, Prijslijst, Inschrijfformulier

Heeft u liever een gedrukte brochure dan ligt deze voor u klaar op ons kantoor aan de Ginnekenweg 161 te Breda.

De verkoop is inmiddels gestart!

Wanneer u interesse heeft voor één van de bouwnummers, dan kunt u dit kenbaar maken door het inleveren van uw inschrijfformulier. 

DRIEVOUD - PRINCENHAGE, BREDA

Eigentijds wonen, maar toch omringd door de charme van het statige Princenhage? Dat kan aan de Haagweg. Ter hoogte van nummer 287 krijgt in 2019 “Drievoud Princenhage” vorm: een klein project van 3 royale gezinshuizen. Alle woningen zijn in de basis voorzien van onder andere drie slaapkamers, twee badkamers, een werkkamer (die optioneel als slaapkamer ingericht kan worden) en een zeer royale woonkamer met leefkeuken.

De volgende woningen worden aangeboden:

• Haagweg 285: Perceel ca. 600 m2, woonoppervlak ca. 195 m2, € 680.000,- v.o.n.
• Haagweg 287: Perceel ca. 515 m2, woonoppervlak ca. 190 m2, € 685.000,- v.o.n.
• Haagweg 289: Perceel ca. 515 m2, woonoppervlak ca. 170 m2, € 645.000,- v.o.n.

Voor meer informatie klikt u op de volgende link: Funda project Drievoud

Op dit moment zijn zijn alle woningen in dit project verkocht.

Heeft u interesse? Stuur dan een e-mail naar: info@storimansenpartners.nl zodat wij u op de reservelijst kunnen plaatsen. 

HOF DE HOOP - ETTEN-LEUR

Aan de Brabantlaan op de grens tussen Etten en Leur vindt de herontwikkeling plaats van het voormalige Campinaterrein naar 35 woningen. Het nieuwbouwplan draagt de naam “Hof De Hoop”. Een projectnaam wordt bij ons bedrijf meestal bedacht met een knipoog naar het verleden zo ook bij Hof De Hoop. ‘Hof’ is een verwijzing naar de hofstructuur waarin de woningen vorm worden gegeven en ‘De Hoop’ verwijst naar de oude melkfabriek die vroeger meerdere decennia op het terrein was gevestigd.

Fase I bestaat uit de verkoop van 19 grondgebonden woningen met een aanbod van:
- 4 Twee-onder-een-kap woningen vanaf € 341.000,- v.o.n.
- 2 Hoekwoningen en 2 Eindwoningen vanaf € 250.000,- v.o.n.
- 11 Rijwoningen vanaf € 239.500,- v.o.n.

Voor meer informatie klikt u op de volgende link: Project website Hof de Hoop

Op dit moment zijn er geen woningen vrij.

Heeft u interesse? Stuur dan een e-mail naar: info@storimansenpartners.nl zodat wij u op de reservelijst kunnen plaatsen.

OVERIGE PROJECTEN

Ook als het gaat om nieuwbouw weet Storimans en partners wat er speelt. Wij zijn zeer actief op het gebied van nieuwbouw en zijn vaak al in een heel vroeg stadium betrokken bij de ontwikkeling van een nieuw plan.Onze nieuwbouwspecialisten hebben jarenlange ervaring en kennen alle "ins and outs" van het proces. We helpen u dan ook van het begin tot het eind. Van tekening tot verhuizing... Wilt u op de hoogte blijvan van ons aanbod? Schrijft u zich hier in!

Wij starten later dit jaar met de verkoop van diverse nieuwe projecten. Kijkt u hiervoor op "in voorbereiding" en blijf op de hoogte!