Actueel

WISSELSLAG - BREDA

8 ruime hoek- en tussenwoningen

Op een locatie aan de Petegemstraat in Breda ontwikkelt Van Wanrooij 8 ruime rij- en hoekwoningen met 3 woonlagen. Een woonblok met 8 energiezuinige woningen midden in het groen en pal naast de weidse Vuchtpolder. Door hun ruimte en ligging zijn de woningen ideaal voor gezinnen. In Wisselslag woon je op een kwartier fietsen van het centrum en 10 minuten van de A16 en de A27. Vlakbij winkelcentrum De Vucht, een basisschool, sportvelden, een zwembad en het sfeervolle Teteringen.

DE VERKOOP IS OP 19 JUNI 2019 GESTART

De verkoopbrochure en prijslijst van het project zijn beschikbaar.Neem contact met ons op, dan mailen we deze informatie met alle plezier naar je.

Alle woningen zijn inmiddels toegewezen! Mocht je interesse hebben in één of meerdere bouwnummers, dan kun je dat uitsluitend per mail aan ons kenbaar maken (info@storimansenpartners.nl). Je wordt dan op de reservelijst geplaatst. Mocht een bouwnummer van je keuze beschikbaar komen, dan wordt je geïnformeerd.

Voor meer informatie over dit mooie project klik op de volgende  link:  Website Wisselslag

HAAG5 - FASE 3, BREDA

Fase 3 is een prachtige uitbreiding van het nieuwbouwplan Haag5. Ter hoogte van Haagweg 218 in Breda worden 26 koopappartementen en 5 grondgebonden koopwoningen gebouwd.

Via onderstaande links kunt u de brochure, prijslijst en inschrijfformulier inzien en downloaden:

Haag5 brochure, Prijslijst, Inschrijfformulier

Heeft u liever een gedrukte brochure dan ligt deze voor u klaar op ons kantoor aan de Ginnekenweg 161 te Breda.

De verkoop is inmiddels gestart!

Wanneer u interesse heeft voor één van de bouwnummers, dan kunt u dit kenbaar maken door het inleveren van uw inschrijfformulier. 

WILHELMINASINGEL - BREDA

WONEN AAN DE SINGEL IN BREDA
In het centrum van Breda, op de plek van de Laminaatfabriek aan de Wilhelminasingel, ontwikkelt Maas-Jacobs in samenwerking met Somnium Real Estate het prachtige plan ‘Wilhelminasingel’. De ontwikkeling gaat uit van de realisatie van 14 royale woningen in diverse types met een prijs vanaf circa € 400.000,- VON.

De woningen worden verwarmd door een systeem met bodemwarmte (gasloos) en vloerverwarming.

Start verkoop: 22 augustus 2019

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Schrijf dan nu in op de website van het project via deze link: Wilhelminasingel - Breda

OVERIGE PROJECTEN

Ook als het gaat om nieuwbouw weet Storimans en partners wat er speelt. Wij zijn zeer actief op het gebied van nieuwbouw en zijn vaak al in een heel vroeg stadium betrokken bij de ontwikkeling van een nieuw plan.Onze nieuwbouwspecialisten hebben jarenlange ervaring en kennen alle "ins and outs" van het proces. We helpen u dan ook van het begin tot het eind. Van tekening tot verhuizing... Wilt u op de hoogte blijvan van ons aanbod? Schrijft u zich hier in!

Wij starten later dit jaar met de verkoop van diverse nieuwe projecten. Kijkt u hiervoor op "in voorbereiding" en blijf op de hoogte!