Bredaseweg 33 33A+WON
4861 AG CHAAM

€ 895.000 k.k.

Kenmerken

Bestemming
Winkelruimte
Ligging
in woonwijk, overig
Oppervlakte
1409 m2
Bouwjaar
1985
Units
2656

Omschrijving

Bredaseweg 33 - 33A te Chaam (commerciële ruimte - woning)

Representatieve winkel-/commerciële ruimte met bovenwoning, kantoorruimte, parkeerplaatsen en terrein rondom, gelegen op een gunstige afstand van de autosnelweg (o.a. A27/ A58 en A16) aan de Bredaseweg 33 - 33A te Chaam.
Op loopafstand van de dorpskern en gunstig gelegen ten opzichte van een bosrijk gebied en ook de Belgische grens zijn vlot bereikbaar. Het gezellige Breda ligt op 15 autominuten afstand.

Object:
Een huidige dierenspeciaalzaak met winkelruimte, kantoor, magazijn, bijgebouw en op de 1e verdieping een riante bovenwoning en perceel rondom met parkeerplaatsen aan de voorzijde.
Het object is, volgens meetstaat, voorzien van het volgende vloeroppervlak, te weten:
-Winkel: 516 m²;
-Magazijn en kelder: 127 m²;
- Bijgebouw: 83 m²
-1e verdieping royaal bovenhuis 239 m²;
- Totaal: 965 m².

Plaatselijk bekend als:
Bredaseweg 33-33a, 4861 AG Chaam

Kadastraal bekend als:
GemeenteChaam
SectieE
Nummer4943 + 5577
Groot91 + 1.409 m²

Bestemming:
De voor 'Gemengd' aangewezen gronden zijn bestemd voor:
- detailhandel, met inbegrip van volumineuze detailhandel en publiekgerichte dienstverlening, uitsluitend op de begane grond,
waarbij geldt dat ondergeschikte functies ook op de verdieping zijn toegestaan, met dien verstande dat supermarkten zijn
uitgesloten;
- kantoren;
- maatschappelijke voorzieningen;
- het wonen in maximaal een woning, uitsluitend op de verdiepingen, met aan-huis-verbonden beroepen en bedrijfsmatige
activiteiten,

met daarbij behorende:
- bijbehorende bouwwerken;
- bouwwerken, geen gebouwen zijnde;
- tuinen en erven;
- ontsluitingswegen en -paden.

Vraagprijs:
€895.000,- K.K.

Energielabel:
- Commerciële ruimte begane grond/winkel: A+
- Woning 1e verdieping: C

Verkoopvoorwaarden:
Meetinstructie NEN2580
Dit object is opgemeten conform de Meetinstructie. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte en inhoud. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat je ziet is wat je koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Asbestclausule
Bij objecten die voor 1 juli 1993 gebouwd zijn, bestaat het risico dat er asbesthoudende materialen verwerkt zijn in o.a. (rook)kanalen, dak(beschot), scheidingswanden, gevelpanelen, nabij verwarmings- en warmwatertoestellen en in de vloerbedekking. Het eventuele risico van aanwezigheid van asbesthoudende materialen gaat na de verkoop over op de kopende partij, hetgeen wordt vastgelegd in de koopovereenkomst.

Ouderdomsclausule
De ouderdomsclausule zal voor deze woning in de koopakte worden opgenomen omdat de onroerende zaak meer dan 35 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden lager liggen dan bij de nieuwe woningen. Koper kan zich hierdoor niet beroepen op het feit dat dit object mogelijk afwijkt van de huidige bouwvoorschriften.

Wij maken gebruik van een NVM model koopovereenkomst. In het kader van zekerheidstelling wordt er standaard een bankgarantie/waarborgsom van 10% opgenomen in de koopovereenkomst.

Hoewel deze documentatie met de meeste zorg is samengesteld, wordt noch door het NVM-lid, Storimans en Partners, noch diens opdrachtgever ingestaan c.q. aansprakelijkheid aanvaard voor de juistheid dan wel volledigheid van de verstrekte, nog te verstrekken of vermelde gegevens. De documentatie is geen concreet aanbod waaraan u rechten kunt ontlenen.


Plaats


Vraag een bezichtiging aan of vraag een brochure op

Heeft u interesse in Bredaseweg 33 33A+WON? Vraag dan een brochure aan, zodat u alle uitgebreide informatie rustig kunt nalezen.

Wilt u een bezichtiging aanvragen? Geef dan een dag en dagdeel van uw voorkeur op. We zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen om een bezichtiging in te plannen.