Nieuws

Lekker onbezorgd wonen in centrum Breda!

Het voormalige postkantoor in Breda zal een flinke metamorfose ondergaan voordat het onderdak biedt aan de bewoners van de ca. 120 ruime appartementen en penthouses. Gelukkige bewoners, want Post Breda wordt een unieke plek om te wonen. Karakter, historie, robuustheid, charme. Post Breda heeft het allemaal. Dit voormalige postkantoor aan de Oude Vest is al sinds de bouw van het eerste deel, in 1950, een waar icoon in de stad. En een icoon zal het ook in de toekomst blijven. Vanaf nu echter in aangepaste vorm en met een nieuwe bestemming: wonen.

120 appartementen

Op de begane grond van Post Breda komen winkels, kantoren en horecagelegenheden. Dit zorgt voor extra gezelligheid en levendigheid in het gebied. Vanaf de eerste verdieping worden de appartementen en daarboven de penthouses gerealiseerd, ca. 120 in totaal. Berg- en parkeerruimte is voorzien in de kelder en de bagane grond, er komt bijvoorbeeld  een gezamenlijke fietsenstalling, privébergingen en een parkeergarage, te betreden via de Akkerstraat. 

Diverse lagen van het gebouw

In het oorspronkelijk pand blijven de 4 bouwlagen en kap behouden. In de nieuwbouw komen grotendeels 6 bouwlagen met een hoogte accent van maar liefst 10 bouwlagen. Groen is er o.a. binnenin, op het gezamenlijke private binnenplein. Het wordt een gezellige, natuurlijke plek met bomen en planten. 

Post Breda in een notendop:

  • Royaal wonen in een uniek icoon
  • Combinatie van karakteristieke renovatie en sfeervolle nieuwbouw
  • In het levendige centrum én perfect bereikbaar
  • Stukje natuur midden in de stad op het private binnenplein

Wil je ook wonen op deze unieke plek aan de poort van het centrum? Schrijf je dan snel in via de projectwebsite www.postbreda.nl en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!