Molenstraat 11 A
4851 SG ULVENHOUT

€ 655.000 koopsom

verkocht onder voorbehoud

Kenmerken

Soort object
Eengezinswoning
koopsom
€ 655.000 vrij op naam
Woonoppervlak
134 m2
Perceeloppervlak
210 m2
Inhoud
493 m3
Bouwjaar
2024
Kamers
4
Slaapkamers
3
Verwarming
Vloerverwarming gedeeltelijk, elektrische verwarming, warmtepomp, warmte terugwininstallatie
Schuur
Inpandig
Tuin
Achtertuin
Garage
Parkeerplaats
Energielabel
A

Omschrijving

DE MAELDERIJ - LAATSTE KANS VOOR EEN UNIEKE LEVENSLOOPBESTENDIGE WONING
Alleen bouwnummer A.01 van het bijzondere project De Maelderij te Ulvenhout is nog beschikbaar! De ligging, het bijzondere uiterlijk en het volledige woonprogramma op de begane grond maken deze levensloopbestendige woning uniek. Mis deze kans niet.


Woning a.01


• Ca. 134 m² gebruikersoppervlakte
• Volledig woonprogramma op de begane grond
• Royale woonkamer met aangrenzende keuken
• Totaal 3 ruime slaapkamers
• Complete badkamer met douche, wastafel en toilet
• Inpandige berging
• Eigen parkeerplaats A.04 op het voorterrein
• Woning is rolstoeltoegankelijk
• Fraaie tuin
• Start bouw omstreeks Q4-2023
• Verwachte oplevering Q4-2024


De maelderij

Project De Maelderij is gelegen achter de woning aan de Molenstraat 11. De voormalige Volvo-garage maakt plaats voor een intiem en hoogwaardig woonhofje met een drietal grondgebonden woningen. Hoewel de woningen bijzonder geschikt zijn voor senioren, het volledige woonprogramma is immers voorzien op de begane grond, bieden de woningen met het volledig programma op de 1e verdieping (optioneel) voldoende ruimte voor een compleet gezin. De Maelderij vormt dan ook een exclusieve en veilige woonomgeving.


Prive (patio)tuin

Deze woning A.01 heeft een ruime privé tuin, de andere twee woningen hebben ieder een privé patiotuin.


Eigen parkeerplaats

Iedere woning heeft een eigen parkeerplaats op het voorterrein. Voor bezoekers zijn er 2 extra parkeerplaatsen voorzien op het terrein.


Locatie: molenstraat 11 - ulvenhout

De Molenstraat vormt samen met de Dorpstraat al eeuwenlang de hoofdstraat van Ulvenhout. Het is de verbindende ader van het dorp en de meeste voorzieningen zijn dan ook aan of direct nabij de Molenstraat gelegen. Vanaf de projectlocatie bent u dan ook binnen enkele fietsminuten in het centrum. Binnen enkele autominuten bent u in hartje Breda of op weg op de snelweg A58.


Wonen in ulvenhout

In de prachtige natuurlijke omgeving ten zuiden van Breda ligt Ulvenhout. Een fijn dorp omgeven door landgoederen, bos en heide. Het Mastbos en het Ulvenhouts voorbos liggen op steenworp afstand terwijl de Mark rustig langszij meandert. Te midden van deze groene, landelijke omgeving ligt een dorp met ambities. In Ulvenhout vindt u naast leuke restaurantjes, café’s, koffiebars en lunchrooms ook een divers winkelaanbod met veel bijzondere en exclusieve winkels.

Ulvenhout, waar een klein dorp groot in kan zijn!


Bart Kimenai
Registermakelaar

0620426067
bkimenai@storimansenpartners.nl

   

Plaats


Vraag een bezichtiging aan of vraag een brochure op

Heeft u interesse in Molenstraat 11 A? Vraag dan een brochure aan, zodat u alle uitgebreide informatie rustig kunt nalezen.

Wilt u een bezichtiging aanvragen? Geef dan een dag en dagdeel van uw voorkeur op. We zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen om een bezichtiging in te plannen.